Košarka Vučević ubrzo na parketu

U pogonu od 1. oktobra

Naš Ol-star centar Nikola Vučević započeće zvanične pripreme za novu NBA sezonu sa ekipom Orlanda 1. oktobra.

Do tada će igrači ekipe koja je prošle sezone napravila veliko iznenađenje plasmanom u plej-of Istočne konferencije, raditi u individualnim programima. Prvog dana oktobra, n^ startu priprema, igrači i članovi stručnog štaba govoriće pred američkim medijima o planovima za novu sezonu. Cilj Orlanda je da ponovi veliki uspjeh. “Magični” su prethodnu sezonu završili sa 22 pobjede u posljenju 31 utakmicu. Jedino pojačanje je krilo iz Portlanda Al-Faruk Aminu.

Orlando će prvi pripremni meč igrati protiv San Antonija u gostima u Teksasu, 6. oktobra, a dva dana kasnije igrati protiv Detroita, takođe u gostima. Do kraja predsezone igraće na terenu Atlante, potom dočekati Boston, Filadelfiju i Majami (18. oktobra).

Prvi meč nove NBA sezone Orlando će igrati na svom terenu protiv Klivlenda, 24. oktobra. Šampionu Torontu gostovaće već 29. oktobra, u trećem meču sezone.

Baranin Vučević je prethodne sezone imao najbolji učinak u osam godina dugoj NBA karijeri, sa 20,8 poena, 12 skokova i 3,8 asistencija po meču.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Titograd
Gost
Titograd

Ovo nam je baš bitna vijest…

Send this to a friend