Košarka

U prodaji paketi ulaznica za Mundobasket

foto: FIBA

Organizatori Svjetskog prvenstva za košarkaše u Kini, na kojem će u septembru učestvovati i naša reprezentacija, saopštili su da su u prodaji dostupni paketi karata za završnu, eliminacionu fazu takmičenja.

Takođe, navijačima su sada dostupne i dnevne propusnice za prvu, drugu i eliminacionu fazu. Sa dnevnom propusnicom mogu se pratiti obje utakmice u nekoj dvorani koje su na programu istog dana Mundobasketa, po cijeni za deset procenata manjoj nego za kartu za jedan meč.

Saopšteno je da će dnevne propusnice biti u prodaji samo do kraja juna. Od jula će se moći kupovati samo karte za pojedinačne mečeve. Jedna osoba moći će da kupi najviše četiri karte za meč ili neki dan na Mundobasketu.

Organizatori Svjetskog prvenstva su takođe saopštili da se timske propusnice, za sve mečeve neke reprezentacije u jednoj ili obje grupne faze, više ne prodaju. Takođe, paketi ulaznica za sve mečeve Mundobasketa u nekom od kineskih gradova više nijesu dostupni.

Naša zemlja na Svjetskom prvenstvu u grupi će igrati protiv Novog Zelanda, Brazila i Grčke u Nanđingu. Mundobasket je na programu od 31. avgusta do 15. septembra.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mitar
Gost
Mitar

Naš ponos!

Send this to a friend