Košarka

Ukrajina opasna, uz pomoć publike pobjeda dostižna

tekst i foto: kscg.me

Sjajna igra Ukrajine protiv Španije nije iznenađenje za našeg selektora Zvezdana Mitrovića.

Crnogorski košarkaši će u ponedjeljak veče igrati protiv Ukrajinaca u meču drugog kola druge faze kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Ukrajina je pobjedom nad Španijom potvrdila kvalitet, ali selektor je podsjetio da je još davno najavio da bi Ukrajinci mogli da budu najprijatnije iznenađenje.

“Na prvoj pres konferenciji pred početak kvalifikacija sam rekao da bi ovaj sistem mogao najviše da odgovara reprezentacijama poput Ukrajine. Oni su već pet godina zajedno, sada imaju dva NBA igrača Lena iz Atlante i Mihajluka iz Lejkersa tako da sigurno nijesu za mene iznenađenje. To je vrlo ozbiljan tim.” kazao je selektor na pres konfrenciji pred duel sa Ukrajincima.

Naši momci su sada na dvije pobjede od trećeg mjesta koje drži Letonija. Zbog toga je pobjeda nad Ukrajincima praktično imperativ.

“Jesmo pod određenim pritiskom, jasno je da je ovo izuzetno značajan meč, možda i presudan u ovoj borbi za Svjetsko prvenstvo. Želimo da damo šansu mladima, ali imamo i dalje taj takmičarski motiv, to daje značaj ovom duelu.” ističe naš selektor i dodaje:

“Spremićemo se za njih, moramo dobro da odigramo u svim segemntima. Protiv Turske smo imali mnogo izgubljenih lopti, sada to ne smije da se ponovi. Moramo biti agresivni, kontrolisati skok i tada ćemo imati šansu da osvojimo bodove. Igrali smo protiv tri jaka rivala Francuske, Grčke i Turske, uprkos porazima vidjelo se dosta toga što daje nadu.”

Duel Crna Gora – Ukrajina je u 20 sati i 15 minuta u ponedjeljak u Nikšiću.

Ulaznice po cijeni od dva eura prodaju se u hotelu Onogošt i na biletarnici Sportskog centra Nikšić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Djuro
Gost
Djuro

Sto su ovako jeftine ulaznice za razliku od utakmica kk buducnost gdje se krecu od 7 eura pa na dalje

kk pionir
Gost
kk pionir

JER IGRA GORDIC I 4 AMERIKANCA

Lipovo
Gost
Lipovo

Krim je Krim je srce RUSIJE😀

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Crnogorski fudbaleri???Wtf??A sto se tice ukrajine, solidna reprezentacija, ne treba zaboravit da su bili izabrani za domacina ep 2015., ali zbog poznatih desavanja morali su odustat..Ne treba ih podcijenit, ali ni precijenit..Ajdee.🇲🇪🇲🇪🇲🇪

0ooo
Gost
0ooo

Moramo sa bracom Rusima raznijet te fasiste i cio zapadni svijet satanista i Sorosevaca kao i domace izdajnike i Soroseve pristalice.

Send this to a friend