Košarka

Uz sjutrašnji broj DN specijalni dodatak o kadetima: Naša zlatna djeca

Dnevne novine u sjutrašnjem broju donose specijalni dodatak posvećen najvećem uspjehu crnogorske košarke – srebru kadeta na Evropskom prvenstvu u Podgorici.

Uz dodatak, čitaoci će na poklon dobiti poster naše kadetske reprezentacije koji su napravili veličanstven uspjeh i ispisali najljepše stranice u istoriji crnogorske košarke.

Dodatak obiluje fotografijama, razgovorima, reakcijama publike, porukama legendi naše košarke.

Na stranicama dodatka naći ćete intervjue sa Jovanom Kljajićem, Stefanom Vlahovićem i Bojanom Tomaševićem – trojkom koja je zaludila Evropu – kao i sa ostalim klincima iz kadetske reprezentacije koji su preko noći postali heroji.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
free samples
Gost
free samples

neka malo i DN porade na tirazu….gdje se mogu kupiti Dnevne Novine bih da uzmem primjerak zbog postera?Samo da ne moram ici u ANB po njih!Ima li na trafiku dje?

M777
Gost
M777

Svudje ih imas dje i ostale novine

free samples
Gost
free samples

bogami nema ili se razgrabe cim ih dobiju koliko su dobre:) pa mi obicni smrtnici ne mozemo da dodjemo do primjerka …JBG to su ti domace “Rodong Sinmun”

Neko
Gost
Neko

Aooooooooo dobro jeee, shvatili smo da smo “osvojili” srebro… samo ne znam od kad se osvaja 2. mjesto… kao da smo se borili da nam je u interesu da izgubimo u finalu

gost
Gost
gost

Sram te bilo!

Send this to a friend