Košarka

Budućnost ispod očekivanja, Zvezda ubjedljiva u Morači

foto: KK Budućnost Voli

Budućnost Voli odigrala je ispod renomea ABA šampiona – “plavi” su u krcatoj “Morači” ubjedljivo poraženi od Crvene zvezde 87:71 u drugom kolu regionalnog takmičenja.

Podgorički tim zaostajao je tokom svih 40 minuta. Zvezda je nametnula svoj ritam igre, čvrsto igrala u odbrani, raznovrsno u napadu.

Ekipa Aleksandra Džikića nije imala protivoružje za tako raspoloženog rivala. Srljali su u šutu za tri, bez rješenja u pik end rol igri u oba smjera.

Kao epilog takvog odnosa snaga stigao je ovaj poraz, a Podgoričani će morati mnogo bolje, ako žele da imaju podršku sa tribina sličnu večerašnjoj i u nastavku sezone.

Kao da je nedostajalo energije u igri našeg tima, koji je drugi put za kratko vrijeme pretrpio poraz izražen visokom razlikom od istog rivala.

Zvezda je imala i 26 poena prednosti u posljednjoj četvrtini, ali su spustili gas u finišu Beograđani, pa je Budućnost ublažila poraz,.

Neće imati mnogo vremena da tuguju “plavi” jer ih već u petak čeka otvaranja Evrolige, takođe u “Morači” protiv Armanija iz Milana.

Po 11 poena ubacili su Gordić i Omić, dok je poen manje dodao Ivanović.

Sa druge strane 20 koševa Perperoglua, 19 Cirbesa, a 15 Berona.

Tok utakmice:

POSLJEDNJA ČETVRTINA:

Varvari pokušavaju da malo razmrdaju “plave”, koji su večeras potpuno indisponirani. Tim Milana Tomića ide ka ubjedljivom trijumfu.

Splasnula je potpuno atmosfera, navijači su večeras očekivali mnogo više od “plavih”. Gosti imaju prednost, 79:54, do kraja šest minuta.

Nažalost ni u posljednjoj dionici se ne mijenja odnos snaga na parketu. Cirbes dominira pod koševima, a nakon njegovog pogotka za dva Džikić je zatražio tajm aut. Zvezda vodi 74:50.

TREĆA ČETVRTINA:

Pred posljednjih 10 minuta, Budućnost Voli zaostaje, 67:50. Crnogorski tim prišao je na 11 poena minusa, ali nije uspio da zadrži visok nivo igre u oba smjera.

Trojku je pogodio Gordić, ali su nakon dobre odbrane “plavi” prokockali napad, pa je stigla kazna iz kontre koju je realizovao Dobrić, 45:58. Još tri minuta u trećem periodu.

Trojka Erla Klarka, pa četiri poena Krafta, 7:0 serija Budućnosti, Tomić je prinuđen da pozove minut odmora.

Poslije serije gostiju od šest poena, Erl Klark je pogodio “dugu dvojku”. Prvi koš za Budućnost u nastavku nakon tri minuta igre, 33:51.

DRUGA ČETVRTINA:

Jedno od slabijih izdanja Budućnosti u “Morači” od dolaska Aleksandra Džikića. Slab šut za tri i zatvoreni prilazi košu učinili su da naš tim zaostaje 14 poena na poluvremenu, 45:31. Sedam poena Danila Nikolića, pet Nikole Ivanovića. Kod gostiju, 12 koševa Perperoglua, a 10 Berona.

Trojka Petra Popovića podiže navijače na noge, Budućnost je smanjila na 39:28, pa je Tomić zvao na predah.

Nikako da naši momci pronađu ritam u napadu, pa je poslije polaganja Berona za 24:39 Džikić zvao tajm aut. Do poluvremena četiri minuta.

Razigrao se Stratos Perperoglu, sedam poena za kratko vrijeme, opet Beograđani imaju dvocifrenu prednost, 31:21.

Poslije faula Čovića, Nikola Ivanović koristi tri bacanja, Budućnost je u seriji 7:0, računajući i finiš prve četvrtine. 16:22.

PRVA ČETVRTINA:

Nakon 10 minuta gosti vode 22:13. Najviše u igri “plavih” škripi u odbrani igre iz tranzicije protivnika, kao i u šutu za tri (0/7).

Trojke Perperoglua i Berona dva puta za najvećih 19:9 za Beograđane. Tajm aut zove Džikić.

Veliku podršku sa tribina imaju “plavi”, ali zasad gosti imaju prednost, vode 10:6. Dobar ofanzivni skok Budućnosti na startu, nadamo se i da će šut proraditi. U gostujućoj petorci je i Regland, koji je imao zdravstvenih problema prethodnih dana.

“Plavi” su proljetos do prvog trofeja šampiona regiona stigli upravo preko Beograđana, da bi im oni mali dio duga vratili nedavno na turniru Superkupa ABA lige u Laktašima.

Ipak, večerašnji susret ima veći rezultatski značaj od onog odigranog u najavi nove sezone.

Ovo će za Budućnost Voli biti i generalna proba pred start u Evroligi i duel sa Armanijem u petak, takođe pred svojim navijačima.

I “plavi” i “crveno-bijeli” startovali su pobjedama u ABA ligi, pa treba očekivati pravi košarkaški spektakl u renoviranoj dvorani u glavnom gradu Crne Gore.

B.J.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Komsho
Gost
Komsho

Jedini nacin je da HARD DISKONT LAKOVIC preuzme Buducnost !

Varvari
Gost
Varvari

Onaj Dzekson ne da blage veze nema -nego moze Reglan da mu predaje kosarku

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

a kako ih je Misko Raznatovic odradio dobro na ova pojacanja , ovi blage veze nemaju , Zvijezda za klasu bolja , bio sam i gledao

Firenca
Gost
Firenca

Mi sa tobom uvijek, ti bez nas nikad! Dešavaju se porazi, nije smak svijeta. Ova sezona je samo bonus za nas, Evroligi itd. Uz klub treba ostati i kada se dobija i kada se gubi. Prethodnih 5 godina smo gubili u polufinalima i doživljavali neuspjehe, tako da nam ovaj poraz u drugom kolu ne slama srce! Idemo dalje!

Dvojka
Gost
Dvojka

Sve je to tačno i lijepo, ali treba ići naprijed a ne živjeti od prošle sezone. Definitivno su nam uvalili “pojačanja”.

Novljanin
Gost
Novljanin

HAHAH bicete najgori ucesnik Evrolige u istoriji.

Firenca
Gost
Firenca

Zamisli da posrbica nekome kaže da je najgori?!? Kakav nonsens!

Vaso
Gost
Vaso

Kad vidis trenera, jasno ti je kakva je ekipa, klub, sve… Ukoliko iko uspije da pronadje slicnog, dobice zimovanje za svije osobe po izboru…Pa, nije ovo cirkus, pobogu

Darko
Gost
Darko

Pa to je onaj trener što je od nikakve ekipe doveo do prvaka ABA lige. Pa i prošle godine je Zvezda bila objektivno najbolja, ali nije izdržala na 3 fronta. Pominjati trenera je promašaj.

Stojan
Gost
Stojan

Jedino pozitivno je sto je dvorana renovirana, valjace , a ovi neka su zdravo. Davno je receno- sto je bez temelja to je sklono padu.

Manuel Amoros
Gost
Manuel Amoros

Mamaaaa mamaaa mamaaa mamaaaaaa

Markom
Gost
Markom

Stizu banane veceras na cemovsko

Puklo sve
Gost
Puklo sve

A da pitam samo urednike cdm-a – zasto ne pisete o jos jednom sramnom napadu varvarki na porodicne ljude ? Zasto ne pisete o sramoti na sportskim priredbama ? O strahu koja su djeca prezivjela jer su kompleksasi izbili njihovog oca ? Oce li neka od varvarki da odgovara za to ? Ikad ? Vec sam i ostavio komentar jednom… Više »

Titograd_PG
Gost
Titograd_PG

Kao prvo batine su dobili sin i otac koji su dosli da navijaju za zvezdu i sjeli bukvalno u osinjak- na metar, dva od njih / “stara garda” varvara momci koji su bivse vodje… Momcic se malo brecnuo put njih i onda su dobili batine. Tri momka su ih tamo izdevetala da nece vise niko doci na ideju da dodje… Više »

Novljanin
Gost
Novljanin

Hhahahah pazi da ti ne povjerujemo. ”Stara garda” buahahahah crtani film. Sto ne pustite jedno 1000 delija da dodje pa da vas vidim onda, nego je jasno da nemate onu stvar.

Voli vas voli
Gost
Voli vas voli

Ako ste hrabri podjite u beograd pa se tamo izivljavajte. Nemoze samo ovdje ste hrabri 100 na jednoga. Sramno stidite se. Obrukali ste nas sta ce reci evroliga o nama

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Ruke im se pozlatile…

xyz
Gost
xyz

otac i sin vam ugrozili tribinu, atentat na mila da nisu pokušali? “stara garda” hahaha smešni ste mnogo, 15 cigana bi vam tribinu preuzelo koliko ste jadni i nesposobni, policija vas čuva, mnogo ste pametni te majmunske face niste iz titograda pomerili
kad ćemo dočekati da se iskupite da vam se lepo te ružne lobanje otvore ?

xyz
Gost
xyz

p.s. ne pominjete odža i reglanda koji vam sestre i drugarice opališe po lokalima

Wilkins
Gost
Wilkins

Utakmice se gube i dobijaju, tek je početak. Sigurni GUBITNIK ove utakmice je PUBLIKA. Sad se vidi da su karte kupili oni koji imaju pare, a ne oni koji VOLE SPORT. Svoja ekipa se bodri do kraja i kad se gubi i kad se dobija i uvijek se jednako pozdravi na kraju. Ne napušta se dvorana prije kraja. Velika NULA… Više »

Damir
Gost
Damir

Loše,preloše! Lendri,Gibson i Doelman su TATE MATE za ovogodišnja “pojačanja” ! Trebalo ih je zadržati i dovesti samo Omića i jednog kvalitetnog beka.

Miljan
Gost
Miljan

Tačno tako. Podržavam.

Miki
Gost
Miki

Mijenjam karte sa ove penzionerske strane, ako ima koji “ugledni” gradjanin kome smetaju navijanje, da se zamijenimo. Sa ove strane iza klupa timova je prava idila, kao u operi.

Gost
Gost
Gost

Volim Buducnost i kad gubi i kad dobija… Ali navijaci su bili gori od igraca… Moj cukundjed bi se podigao pa navijao… Sto ne bodrite ove igrace….zasjeli ko tetke neke….jos kaficu da su vam donijeli Bolje da niste ni dolazili….. Sledeci put ako ovako mislite bodrit Buducnost bolje ne dolazite….samo ih ubijate u pojam…. Ovo nema veze sa politikom…to me… Više »

Moraca
Gost
Moraca

Ti se bas iznervira…a sve bilo spremno za slavlje, ali ne moze bez ekipe, bez trenera, navijaci ne igraju

Gost
Gost
Gost

Moraca
Ne,razumijes se ti u sport….izvini!

Tijana
Gost
Tijana

Navijači nisu na terenu, oni ne igraju koarku, fudbal itd..
Ali znaju da budu motivacija i pidrška.
Kakav klub, takvi navijači. Sve crno na belo prikazano.

Pjer
Gost
Pjer

A znasli zasto e prijatelju zato stose i karte dobijaju po nekom samo njima znanom kljucu.

Boki
Gost
Boki

Pih, navijam, vicem, svi me gledaju i cude se sto je ovome. Sto nam napravite sa sezonskim kartama. Pih.

Gost
Gost
Gost

Boki
Nastavi da navijas,vices…i nek te gledaju u cudu…gledaj i ti njih i nastavi…Nije ti brate nista….tako i treba👏

Miljan
Gost
Miljan

U jednom trenutku po atmosferi na utakmici pomislih da sam na zenskom rukometu.

Maestro
Gost
Maestro

Jedno obavještenje za ove što udaraju pluseve i minuse. Ovi što su protiv Džikića i prošlogodišnjih šampiona, su navijači Zvezde. Ne nasijedajte.. Varvari su danas čitavo drugo poluvrijeme bodrili momke i Džikića, i tako će biti uvijek. Podgoričani ne zaboravljaju ljude koji su im donijeli radost.
Porazi se dešavaju, i to nije nikakva bruka i sramota. Naprijed Budućnost, sezona je duga!

Tijana
Gost
Tijana

I preduga xD
Molićete Boga da se što pre završi, jer katastrofalni porazi tek dolaze.
Mani se navijača Zvezde, mi imamo svoj klub za koji navijamo i najjaču atmosferu i najjaču i najbolju koreografiju i tim koji je najjači u ABA L.

Čovke
Gost
Čovke

Izvedeš 43 bacanja, 27 više od protivnika i izgubiš 20 razlike lololololo hahhahaha
TO MOZE SAMO BDUCNOST..

Srdja
Gost
Srdja

Na stranu igra, rezultat. Moj najveci utisak je najgore navijanje Ikad.

Mijo
Gost
Mijo

Evo bi karata od 200-300 eura, kao u pozoristu.

PG_man
Gost
PG_man

Gledam 30 godina Buducnost, nikad vise publike i nikad gore atmosfera i navijanja.

Gost
Gost
Gost

Pg
Drugi put nek heklaju u publici vise koristi ce bit od njih….
Napred Buducnost👏👏👏👏bice bolje

Djuro
Gost
Djuro

kk buducnost ima ubjedljivo najgore dresove. Ovi su izgleda ostali jos od Veska Barovica.

PG_man
Gost
PG_man

Jackson najgori, citavu noc se krije, Clark bradonja sve naopako, drugi Clarke isto slabo, mada mi se on svidja. Jedino onaj Kraft odigrao korektno. Pisao sam ovdje da je najveci problem Buducnosti klupska infrastruktura I scouting. Sigurno ce biti bolje kako bude odmicalo vrijeme, ali nisam preveliki optimista.

Klik
Gost
Klik

To ce Gaso Pajovic da dovede u red, gahahahahaha… ko je sastavio ekipu, ovaj rezultat je kao pobjeda. U Euroligu sa Omicem, Popovicem, Nikolicima, Sehovicima…Ne budite smijesni.

Hasan
Gost
Hasan

Jeste li priveli sta Sretenu Radovicu nocas?

Djuro
Gost
Djuro

Jedva cekam Evroligu. Da mogu da navijam UVIJEK protiv jednog tima. Taj tim ce biti UBJEDLJIVO NA ZADNJEM MJESTU. Jer taj tim je zalutao u Evroligu.

Titograd
Gost
Titograd

Tako i mi đuro jedva čekamo ligu šampiona i grupu Liverpul, PSŽ, Napoli i cigani. I uživamo.

Djuro
Gost
Djuro

Samo sto ce u Evroligu biti trpanje Buducnosti 30 utakmica….. A sto se tice Lige sampiona, tu ces gledati Buducnost NIKADA.

Trpimir
Gost
Trpimir

coban tjera ovcice lako lane dirli dirli dane……

Dragan
Gost
Dragan

Večeras sam bio na utakmicu,bezidejno, bez borbe,bez igre koja ih je krasila.Trener zvezde vrhunski pripremio utakmicu,vidi se da je trenirao olimpijakos ,pojačanja 0,bolji su prošle godine.
Trenutno je zvijezda bez premca ,posebno centarska pozicija i jači su duplo od prošle godine!

Dps podgorica
Gost
Dps podgorica

Tuga u nasem stabu. Nasi decki su ponizeni veceras 🙁

Nknknk
Gost
Nknknk

Steta sto nije buducnost dobila. Bokan je obecao varvarima u slucaju pobjedu da ce svaki od njih dobiti po paket brazilske piletine. Valjalo bi za zimnice.

varvar stari
Gost
varvar stari

aj vozi nalpe

лом
Gost
лом

bolje da niste pare u halu trosili

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Dps navijaci su poceli prije 4 cetvrtine da napystaju Moracu

Avangarda
Gost
Avangarda

Ali zato varvari u cetvrtu cetrvtinu casovi ljubavi !

Virus
Gost
Virus

Da, bio je to pornić u izvedbi Zvezde nad Varvarima

Novljanin
Gost
Novljanin

ZAsto nije bilo navijanja nocas zna li ko ?

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Novljanin
Zato sto su mrcine….
Prekrstili ruke i tenis kao da gledaju….
E,ne mogu da vjerujem…

Zetatrans
Gost
Zetatrans

I ja se pitam.nikad ovako lose navijanje nije bilo a pogotovo poslije zvijezde.ipak mislim da su sezonske karte ucinjele svoje.ovakva publika ne zaskuzuje ni bolju ekipu,navija se samo gad dobijamo.vise sam se razocarao u navijanje nego u igrace.sezonska karta je za veliki broj gledalaca samo prestiz,bez ikakvog omalovazavanja,sve gospoda.

PG_man
Gost
PG_man

Upravo tako, pisao sam o ovome I ocekivao da ce ovako biti. Eto im rasprodate Morace sad.

Delije Pg
Gost
Delije Pg

Bila anestezija u moraci

Seco
Gost
Seco

200 eura karta, pa neka navijaju.

Košarkoljubkica
Gost
Košarkoljubkica

Igra Budućnosti je bila ne 0 nego u minus !!!
Clark procenat šuta 2,3% Jackson bolji 3,1% pojma nemaju obojica??? Tim je bio kao neki raštimovani slučajno sklopljeni orkestar??!!
Volim Budućnost 💙

Delija
Gost
Delija

Prosle godine ste imali sudije da Vas poguraju,dju su sad sudije..kakva buducnost nemate sta trazit bre pih kad je crnogorski tim mogo da nesto uradi

Anonymous
Gost
Anonymous

De..lu, Ragland, Zrbes, Baron, Perperoglu, Faye, Ojo… sve sami Srbi. Mrš…

Djuro
Gost
Djuro

Zato su oba Klarka i Djekson VELJI CRNOGORCI sa Konika

Anonymous
Gost
Anonymous

Nisu ni da’ Bog, ja to nijesam ni tvrdio. A to što ti ne razumiješ jer ti je glava zamijenila mjesto sa nekim drugim dijelom tijela, to je tvoj problem. Pa ti još nijesi ni slova naučio… SRBINE IZ ĆIĆEVCA… Ka srBska posla

Gost
Gost
Gost

Delija
Oladi Delija…crtani je prosao…na spavanje…
Ti znas ko je koga pogurao…tebi su javili..

Marko
Gost
Marko

A dali su im 43 slobodna bacanja, nego sta nego si ih i nocas pogurali ali dzaba. Dominacija

Aziz Keljmendi
Gost
Aziz Keljmendi

Bitno je da Kim Dzog Il i njegova zena u lozi…falio je mladjani Kim Dzon Un ali je on zauzet pravi hodroelektrane i vjetro parkove…ali je tu uz bok bio prvi preduzetnik i menadzer godine Kim Voli Bokun da velikom vodji prenese da kontejneri banana stizu i da je sve u redu….proci ce carinu u nedjelju kad se ne radi….a… Više »

biba struja
Gost
biba struja

ljuuubobbbbbbbbbbbbbbbbbboooooooooooooo, šta je đede, koji su ođe naši, ovi modri ili ovi crljeni, ovi crni sigurno nijesu, što se ovo dvorana utulila, a ove komšije slave i pucaju iz livora, pusti đede to cigani slave, kakvi cigani jado pa sestra ti se udala kod komšije, ma đede to se tako kaže za ove crljene, e kad su ovi što bucaju… Više »

Gazda Bokan
Gost
Gazda Bokan

Raspored varvarima sjutra. U prvu smjenu : starovarosani na prebiranje krtole. Loyal boys na ciscenje kruga. Zwek na pranje stakala. Blue white vandals ciscenje podova. Konik city na skupljanje sekundarnih sirovina. Ostali da su u pripravnosti

Blok 5
Gost
Blok 5

Na portale ste svi hrabri ,prozva ti sad 200 momaka lagano…

Delije Pg
Gost
Delije Pg

Tako ne zvezdo samo napred. Kako ih razbismo u sred morace 28 razlike pa spustise na 16. Titula u bg dzabe ste sminkali moracu za jednu sezonu

Keti
Gost
Keti

Omic i gordic jedino dobri ostalo krsine pogotovo crnci buducnosti kos ne umiju dati

Pff
Gost
Pff

Jesi li ti gledala tekmu? Gordic je do pred kraj sutirao 0/8!

Neko tamo 2
Gost
Neko tamo 2

Zaboravio/la si Popovica i Ivanovica

Kakoe
Gost
Kakoe

Cus gordic, koji je dao 1 poen do cetvrte cetvrtine pa kad su ovi poceli da se sprdaju tada se razigrao, i onda krivi stranci u timu

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Keti
Ti bi to bolje….
A,sto mrzim pametnjakovice

Pogba
Gost
Pogba

Koliko je samo domacih izdajnika i olosa sve je smijesno,radujte se sitne duse,a znamo kako vam se svako radovanje zavrsilo.

Montenegrina
Gost
Montenegrina

Glavu gore I mnogo vise energije I zelje prvenstveno!Sve ce doci na svoje mjesto tek je pocelo.Idemooooo Buducnost!!!❤❤❤❤

Gost
Gost
Gost

Naprijed Buducnost!
Nedajte se….samo polako i uspjet cete…

VuKo
Gost
VuKo

Loše ti je ime..
Tako su Talijani 1941-43 nazuvali lake Crnogorke….
Mani se Montenegrije.
Crna Gora je ovo.

Titograd
Gost
Titograd

Sramno buducnost. Dzikicu nemas igrace koji koti clark 0 poena smjesmo, nemas centra, pleja. Sve si ti to selektirao. Pogledaj zvezdu navr gasa nas dva puta u 10 dana razbi sa 20 i vise razlike. Ako nemozes daj ostavku

Loyal boys
Gost
Loyal boys

Braco varvari idemo polako na spavanje ujutro moramo kod gazde da prebiramo krtolu.

Varvar dps
Gost
Varvar dps

Svaka cast buducnosti moja. Hvala gazdi Bokanu sto nas je dobro nahranio i napio prije urmtakmice. Takodje hvala mjesnom odboru dps konik koji nam je finansirao put do hale.

Jokan
Gost
Jokan

Siguran sam da ce Buducnost za dvije- tri nedjelje biti mnogo bolja, ali mi nije krivo sto ih je Zvezda spustila na zemlju.

Delije Pg
Gost
Delije Pg

Ko visoko leti nisko pada

varvar stari
Gost
varvar stari

to se i na vas odnosi.Jos jednu sezonu da ne igrate evroligu i onda se definitivno gasi k.rva ciganska

Marko
Gost
Marko

Mi mozda ne igramo Evroligu ove godina, ali zato vi igrate ove i nikad vise hahhaha

Voli vas voli
Gost
Voli vas voli

Zvezda je institucija za vas misevi mali

Varvari konik
Gost
Varvari konik

Jutro je -16 u pg sta ucini zvezdo zasto nas ovako ponisi

Titograd
Gost
Titograd

I u pobjedi i u porazu uvijek sa vama PLAVO BIJELI!!!

Neko tamo 2
Gost
Neko tamo 2

Tako je!

Jordan
Gost
Jordan

4 zvijezdina pojacanja dala preko 71 kosa a nasi svi zajedno toliko … sram bilo onoga ko je birao onu 1 i 7 da im ne pominjem prezimena nasa 4 pojacanja su dala 25 poena.. aferim im.. nije zvijezda igrala toliko dobro toliko smo mi bili nagrdni.. ona rncuga 1 dao je ukupno 6 koseva d9k je 40 suteva promasio..… Više »

Kakoe
Gost
Kakoe

Druze ti im ne znas ni imena, no po brojevima, dje su ti nasa djeca podgoricka, ti veliki bogovi kosarke,raspadaju se svi zajedno i oni i ovi drugi, umjesto da pricate posteno, sad cete da pricate kako su nam stranci krivi, samo nismo mi krivi, ka i vazda, inace da su bila nasa podgoricka djeca mi bi ih razvalili

Nk forever
Gost
Nk forever

Mrzim buducnost

Neko tamo 2
Gost
Neko tamo 2

Tvoj problem

Gost
Gost
Gost

Nk forever
Koga briga

Leptir
Gost
Leptir

Zna li se koliko je Bokan platio navijace za vecerasnju utakmicu? Bacene pare, ljepse da je platio neki hor, bolje bi navijali nego ovi strasni navijaci varvari

Bojan
Gost
Bojan

Prosto Zvezda je bolja ove god. od plavih. Budućnost mora da se zahvali ponekim igračima …pedala !

LSCG
Gost
LSCG

Bravo Budućnost! Volimo te i kad gubiš. Sport je takav. Danas pobjeda, sjutra poraz. Najbitnije je da ubrzo krene traktorijada!

Bolcan
Gost
Bolcan

Danas poraz,sjutra poraz

Niksicanin
Gost
Niksicanin

Podgorica podgoricanima a svaki sisa sa planine u podgoricu. E moji varvari

Anti pg
Gost
Anti pg

Placu li bjelopoljci i beranci sa trenutnim prebivalistem u podgorici zbog poraza svoje mezimice? Navikavajte se tek ce da vas boli.

maksedruze
Gost
maksedruze

Zasto narod izlazi na 5 minuta prije kraja? Koliko bi ljudo zeljelo da gleda uzivo a nisu dosli do karte. Zvezda nocas dosta bolja, mi katastrofa, zasluzena pobjeda. I jos jedna stvar ne ocekujte da pobjedjijemo u Evrologu jer su skoro svi timovi bolji od nas. Na kraju postovanje za Varvare I navijace pored koji su grmljeli na -20 zadnjih… Više »

Momcilo
Gost
Momcilo

Ne cuh varvare nikako. Previse im je bokan para dao, dobro su se najeli i zadrigli pa ne mogase navijati.

Окле
Gost
Окле

Не знам само што је ође чудно.

Srbin Bar
Gost
Srbin Bar

Kakvo demoliranje i to drugi put u 10 dana… Bravo Zvezdo.. Ali face Dziloa na klupu i lopova-dzemperasa iz Rastoka i piljara iz Podgorice u lozi….neprocjenjivo 🙂

VEZIR SULEJMAN
Gost
VEZIR SULEJMAN

Ime govori,sve o tebi,brate srbine,breee.Ti i protiv Mornara navijaš,protiv svega crnogorskog.Komplexi i bolest je svačija…

Wilkins
Gost
Wilkins

Utakmice se gube i dobijaju, tek je početak. Sigurni GUBITNIK ove utakmice je PUBLIKA. Sad se vidi da su karte kupili oni koji imaju pare, a ne oni koji VOLE SPORT. Svoja ekipa se bodri do kraja i kad se gubi i kad se dobija i uvijek se jednako pozdravi na kraju. Velika NULA za publiku.

Marko
Gost
Marko

To je I moj utisak.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

NIJEDNA OD DVIJE POBJEDE NE ZNACE..NISTA…OPET CE …BUDUCNOST…BIT PRVAK ABA LIGE….FORMA SE TAMPRA ZA PRAVO VRIJEME…VUDJECE TE KRAJ….

Dusko
Gost
Dusko

Kaze se tempira

Окле
Gost
Окле

Ти си у озбиљном конфликту са правописом.

Ćelo
Gost
Ćelo

A ti sa frizurom…

Darko
Gost
Darko

Oce ako Bojan bude igrao ha ha ha

djile
Gost
djile

Prva pobjeda je znacila pehar superkupa,a ova druga prednost domaceg terena ako se Buducnost uopste i plasira u plej of. A sad nastavi da smrckas..

Aaaa
Gost
Aaaa

Kakvi komentari na b92 i to selektirani od strane moderatora, dok prijateljske i razumne komentare ne pustaju. Mislio da ima nesto bratsko i ljudsko od strane tih ljudi prema nama, ali nakon toliko vidljive mrznje i nebuloznih izjava, mislim da se samo treba distancirati. Kakvi ljudi, kakva razmisljanja, to je zaista tuzno.

Vlatko
Gost
Vlatko

U pravu si, slažem se, ljudi su izgubili kompas u mržnji… Kako misliš da izleda čitanje komentara sa vaših portala? Isto brate nažalost… Tuga…

BG-PG
Gost
BG-PG

Kako su vas demolirali…..džabe vam sve kad ste papak ekipa…..idemo Zvezda!!!

Gost
Gost
Gost

Bg-Pg
A ,ti si jedan papan…Naprijed Buducnost!!!!!!!!👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Cernogorac
Gost
Cernogorac

Ono prosle godine je bilo nesto neponovljivo za Buducnost. Inace je ovo realna slika. Zvezda je klasa iznad ovih godinama.

Djuro
Gost
Djuro

Ono prosle godine je bio ORGANIZOVANI KRIMINAL. Najveca sramota ABA lige.

citalac
Gost
citalac

Sefe ocigledno da si ti prespavao sezonu jer Buducnost je prosle sezone nadigrala zvezdu u 5 meceva….

Jordan
Gost
Jordan

Nista je ono sto ce.vam bit ove godine… i prosle godine je zvijezda bila prva pa je popusila na kraju..

Maestro
Gost
Maestro

Sa tobom u pobjedi, i u porazu! Varvari su pokazali poštovanje prema ekipi koja je prošle godine bila šampion. Ne može se uvijek pobjeđivati, ali dajte im šansu. I da bude 0-30 skor (a neće), redovno ću dolaziti na svaku utakmicu i pjevati: Baklje pale se, sve u dimu nestaje, idu godine, ami stojimo uz tebe, I kad odu svi,… Više »

Djuro
Gost
Djuro

Evo ja im dajem sansu do sljedece godine. Dako se uigraju.

Puklo sve
Gost
Puklo sve

Baklje pale se ? Hhahahahahahahahah a znate li kako se pale posto ne znam kad ste prvu i zadnju upalili, gledateljke ?

Saxon
Gost
Saxon

Razbijanje dps projekta

Cevo
Gost
Cevo

Ovi stranci u Buducnosti su truba igraci. Ne da nisu za Kup Slavice Cukteras no nisu ni za kup Sinova Manjače!

Starac Fočo
Gost
Starac Fočo

Čestitke Crvenoj Zvezdi na sjajnoj igri. Budućnosti izgleda treba malo više vremena da posloži ekipu i dođe do igre. Omić izvanredno pojačanje, ovi ostali su veliki znak pitanja.

Djuro
Gost
Djuro

Posloziti mozes drva i to iscjepana ali ove balvane iz KK BUDUCNOST TESKOOOOO

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Djikic pojma nema?

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Kleopatra
Dukljanin…glavno da ti imas pojma

Vlatko
Gost
Vlatko

E ovo vas čeka u Euroligi. Zvezda vas u manje od mesec dana dva puta oduči od košarke i posle ovde pišete bajke… Možete od Zvezde da učite kako se radi skauting i pravi ekipa. Tomić trenerčina za Džileta… Videćemo vas još kad krene Euroliga i zgusnuti raspored koliko ste spremni za taj ritam. Srećno u Euroligi ali bogami tanka… Više »

Maestro
Gost
Maestro

A možeš li mi reći, šta čeka Vas u kupu Somalijskih pirata? Uz dužno poštovanje Somalijskim piratima..

Vlatko
Gost
Vlatko

Čeka nas nadam se borba za sam vrh kako god ti nazvao kup iz koga je prohodnost u EL… Videćemo kako ćete se predstaviti u EL obzirom da ste se smejali i prošlogodišnjem Zvezdinom učinku. Ako se po jutru dan poznaje to je za vas nedostižno… U svakom slučaju duga je sezona i svašta je moguće.

Maestro
Gost
Maestro

Niko se nije smijao Vašem učinku od prošle godine. Mi za svoj klub navijamo, ne brinemo tuđe brige, za razliku od tebe, koji nam prognozira kataklizmu…

Lžu
Gost
Lžu

Osnovna razlika izmedju one prošle i ove sadašnje Zvezde je trener i odbrana. Po ne znam koji put se pokazalo da je odbrana u košarci najvažnija i naravno trener koji zna da je postavi. Ona Zvezda od prošle sezone je mnogo prostora ostavljala u odbrani zato su i izgubili titulu.

kakoe
Gost
kakoe

Sramota da je ovo atmosfera jednog evroligasa, pola sale se ispraznilo pred kraj, navija 50 ljudi svi ostali sjede. Gleda li neko ovo od ovih mocnika koji su se “zalozili” za evroligu. I neka su ih odrali, bruka i od navijaca i od igraca

Savo
Gost
Savo

Kad se ne kupuju utakmice zna se ko pobjedjuje.
Bravo Srbi. Pokazali ste da ste nebeski narod. Srbija na krovu svijeta. Moram ustati jer sam pomenuo svetinju. Srbija, Srbija. Majka Srbija.

Djuro
Gost
Djuro

Ovakva Buducnost nema sta traziti ni u Kupu Slavice Cukteras hahahahaha. Bokane kralju HVALA TI.

N. Amoruzo
Gost
N. Amoruzo

Kao navijač Zvezde, uvijek se slatko nasmijem kad vidim da navijači Budućnosti ovu utakmicu dozivljavaju kao nekakav derbi.

Tihi
Gost
Tihi

Cestitke mojoj Zvezdi na igri i na rezultatu a Buducnosti vise srece u narednoj sezoni..ocigledno je da ce se nova Aba titula seliti,da li u Beogradu,Zagrebu ili Ljubljani,pitanje je..ono sto sam pisao,bilo je tacno..uprava Buducnosti je nedorasla ovakvom zadatku i nije bilo potrebe da se ove godine odmah igra Evroliga jer su,pojacanja’preskupo placena..za te novce je mogao da se izgradi… Više »

Dragan007
Gost
Dragan007

Sto ce ovi pripejd navijaci sjutra ujutru za kaznu da ispravljaju banane u VOLI:-)

equilibrium
Gost
equilibrium

Koja je ovo neznalica od komentatora na RTCG,kakav blavor.Ne zna se što je gore,gledat ovakvu budućnost ili slušati ovu budalu,još ona intonacija,kao da prenosi sa wc šolje.

Marko
Gost
Marko

A i ti gledas na raspalu RTCG. Imas na Arenu HD slika kao gospodin.

Marv
Gost
Marv

Sta ste se nalozili, pa Buducnost je ove sezone klasa ispod CZ. To sto je Buducnost prosle godine osvojila je odlicno, ali to se ponoviti tesko da moze ove godine, ipak Srbija ima vise para i jacu skolu. Pa pogledajte sta su uradili Cedeviti. Molim malo vise ozbiljnosti ispadate smesni. Ove godine Buducnost je ipak klasa ispod, na nivou Partizana.

equilibrium
Gost
equilibrium

A koje pare,koja škola?Ovi crnci,grci?Bježi zamlato sa portala

equilibrium
Gost
equilibrium

Nije realno koliko su loši,potpuni promašaj od tima ove godine.

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Ima li Buducnost navijace ne bilo ih… da daju malo podrske….Sta sjede ko kakve mrcine….ne mogu da vjerujem…ne bi ih pokrenuo cunami,tajfun,ni ciklon….sjede snuzdeni na one tribine ko kakve babe…..nimalo zivosti u njima….nije ni cudo sto Buducnost nije pobjedila…ko kakvi klempovi….

neko
Gost
neko

tuga…..

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Buducnost ima dobre igrace…ali publika katastrofa….zaspali…
Treba bodrit igrace …a ne spavat…vise bi zivosti imala moja prababa nego ova publika….
Ne mrzim CZ….ali ipak vise volim Buducnost…
A ,do Evrolige Buducnost ce se popravit….
Pokazat ce oni sta znaju…

makijs
Gost
makijs

Dje ste oguljovi podgoricki,izbeceni?Dje vi ojkanje i arlaukanje sa tribina?Cutite citav mec,to vam je karakter kad se gubi..Hahahhahaha..Evroljiga i vi,to ce biti komedija..

Crni
Gost
Crni

Dzabe cijeli kadar DPS-a, ubi ih Zvezda..vidi se koje pravi sampion

Puklo sve
Gost
Puklo sve

Nisam gledao pa da pitam- jesu varvarke napustile dvoranu sredinom druge cetvrtine ? Pus

Zeljo
Gost
Zeljo

Carapicu izdajice dukljanska!

Dusko
Gost
Dusko

Kada neko nema svoje ja,ustvari kada ga proda,kada svojoj djeci koja bi nocas hinula neda sansu.Kada prodaje sebe da bi kupio stolice,kada mu dva placena strznca vrijede vise nego jedan domaci srconja i na kraju kada prodas ono zbog cega se igra kosarka,prodas pravog navijaca,moga druga i mog komsiju da bi 16 sekretarica dovelo tetke da sede u ptvi red… Više »

Barski
Gost
Barski

Kakva divna noc 🇷🇸🔴⚪️🇷🇸🔴⚪️🇷🇸🔴⚪️🇷🇸🔴⚪️🇷🇸🔴⚪️🇷🇸🔴⚪️🇷🇸🔴⚪️🇷🇸🔴⚪️🇷🇸🔴⚪️

Manuel Amoros
Gost
Manuel Amoros

Bolje da su neku školu ili vrtic napravili ili renovirali školske dvorane, nego sto su bacili pare na ovaj projekat.

Srpski NK
Gost
Srpski NK

Prcaj milogorce prodate!

ЖЖЖ
Gost
ЖЖЖ

Ово Звезда осваја ове године

Beranac
Gost
Beranac

E milo mi je jer ste se sprdali mojoj Zvezdi koja je izgubila od PSZ-a u gostima 6:1,a od njih bi i mnogo jaci timovi bili deklasirani kao npr Barsa 4:0,pa jedna Roma je dosad u LS dva tri puta primala po 6 golova, ili npr Liverpool – Besiktas 8:1,ima masu primjera. Sledeći put se ne kurazite toliko, jer Zvezda… Više »

Dragan007
Gost
Dragan007

Trpaajjjjj i ne staj:-)))))

Komsija
Gost
Komsija

Bitno je da su onu Sebek dali u kadar.

Marko
Gost
Marko

Napred ZVEZDO zgazi ih sveeeeeee

HNovi
Gost
HNovi

Ima li varvara?

🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Gost
🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Dodji Vele dudukljane jesan na jedan, vi dukljani ste ko siptari jaki u copor

Vaše ime
Gost
Vaše ime

Ja bi ti dosa jedan na jedan, no cujem da si posa na Kosovo. Vele nemas vizu ne moze da udjes, hahahahhahahaahaahaha. Internet ratnici i pripejd srbi. Pokrij se usima.

Djuro
Gost
Djuro

E jadnice jadni. Nemas sta napisati pametno pa hoces da budes duhovit. A duhovit si ko Dzikic na kraju trece cetvrtine. Duhovit si ko Dzoni Ivanovic kad promasi trojku. Duhovit si ko Sead Sehovic kad gleda hoce li mu Dzikic ubaciti brata Suada u igru.

Vele
Gost
Vele

Dodji cetnik za vas posrbice sam vazda spreman. Bijezanje je vas najveci adut uvijek bilo i kroz istoriju i sad.

Badzana
Gost
Badzana

Mislio sam da cemo ih dobiti ali sramna igra i šteta što će ova Budućnost igrati Euro ligu. Kakva su ovo pojačanja kakvi su ih skauti predlozili. Bruka Užas

Gost
Gost
Gost

Badzana..nije steta sto ce Buducnost igrat Euro ligu….pokazat ce oni sto znaju…..
Ovo je bila trening utakmica…..cekaj da se razigraju….Vjerujem u njih

badžana
Gost
badžana

Hajde neka bude tako,pa da se zajedno radujemo.Ono što kažu PRED ZORU MRZNE (mislim na finiš prvenstva).

Maestro
Gost
Maestro

Badzana, nije sport za one koji odustaju nakon jednog poraza. Ima da pojedeš svoje riječi na kraju sezone, jer će Budućnost pokazat svima da je pravi klub!

badžana
Gost
badžana

Iz tbojih usta u božije uši.Bio bih presrećan da je tako ali ovo mi ne miriše na dobro.Imam utisak da su prošle god.imali bolji tim-

Hasan
Gost
Hasan

Ovakva Buducnost nema sta da trazi u Evroligi. Ovo sto Vam radi veceras Zvezda je nista, sta ce Vam raditi u Evroligi. E sad vidite koliko ste bili srecni kad ste “osvojili” Evroligu. I opet Vam sudi Sreten Radovic. Pa ovo je sprdnja od ABA lige. Ni on Vam nece pomoci.

🔴⚪️🇷🇸
Gost
🔴⚪️🇷🇸

Slavi nocas Srpska CG,dzaba vam pare od droge,vazda cete biti seljacka boranija i privatni kvazi tim

Milisav
Gost
Milisav

Pusti bratu kozu, nemoj sam i tako jako, povrijedićeš jadno stvorenje

Kiko
Gost
Kiko

Pojacanja su katastrofa bolji je tim bio prosle godine. Crnci prelosi. Ajde valjda bice bolje nema predaje. Sto je tu je.

Mića
Gost
Mića

Samo hrabro plavi.Nije strašno izgubiti od Zvezde, samo je bitno ne doživjeti katastrofu! trenutno je 24 razlike!

Momcilo
Gost
Momcilo

Bokan uzeo radnicima po 20 eura od plate da dovede varvare da navijaju. Dok ih ne podmazes nema navijanja

Vanzemaljac
Gost
Vanzemaljac

Bruka

Nk86
Gost
Nk86

Ajmo varvari polako kuci. Valja ujutro poraniti u voli na prebiranje voca i povrca

Avangarda
Gost
Avangarda

Jos jedna godina bez ikakvih desavanja u niksic a braco?

Edi Šišmakov
Gost
Edi Šišmakov

Džile pogubljen,nepravovremen,loše izmjene.Ivanovića drži na klupu

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Kako bi mi poslje ovoga trenirali 4 dana bez pauze pa bi se malo trgnuli ovo je sramota

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Srbi se prepanu pobjede i onda gube…pri kraju utakmice…trba ih stisnut i oni ce izgubit?

Djuro
Gost
Djuro

Treba tebe postaviti mesto Dzikica, inteligencijo dukljanska.

Edi Šišmakov
Gost
Edi Šišmakov

Zvijezda,više nego zasluženo.Buducnost bez faula u odbranu,maneken Klark,misli da je Kent(supermen).Omić jedini prelazna ocjena.Džikiću odlazi!

ЖЖЖ
Gost
ЖЖЖ

Хахаха ха…… Не могу да престанем да се смијем

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Najveci problem CG je Pamet…Sve drugo tako i tako..

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Kad sam se neki dan šprdao sa Zvijezdom koja je izgubila od onih Francuza 6:o pojedinci su se našli uvrijeđeni. Kad sad kažem za Budućnost ” biće bolje drugi put’ pojedinci će se ponovo naći uvrijeđeni. A mene savršeno zabolje i za Zvijezdu što je izgubila od Francuza ( ne znam ni kako se zovu, da nije PSŽ), a savršeno… Više »

ЖЖЖ
Gost
ЖЖЖ

Не млсти

Tihi
Gost
Tihi

Marko Markovic je vodio emisiju Indirekt koja je bila ponedeljkom vece..inace,slazem se za komentar,u svemu si u pravu.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Hvala Tihi, davno je to bilo.
Hvala na ispravci.

Fric
Gost
Fric

Nažalost Budućnost je očajan i tim bez ideje i igre. Džikićeva zasluga, rekao bih.

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Ocajna buducnost … A tek sto ce im bit u euroligu pucace od svakog po 20 razlike

Badzana
Gost
Badzana

Svaki poraz ispod 20 razlile, uspjeh. Smučilo mi se

Vele
Gost
Vele

Ti navijaca Zvezde dobili po usima. Opet batine u Podgorici dobijate a Beogradjani ?

Dusko
Gost
Dusko

Da nije zzlodtan bio bi smijesan komentar

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Crnci ove sezone su bas losi mislio sam da ce biti oslonac tima ali ovo je prelose. Nema veze ova utakmica i nije toliko bitna neka danas izgube ali da u petak budu pravi.

Dragan007
Gost
Dragan007

Ajmo crveno bijela ljubavi, gazite ovaj podmukli politicki i skaradni projekat!!!

Milisav
Gost
Milisav

Ljubav ti je ku.. va

BokeljUSA
Gost
BokeljUSA

Hahahahah kakvo uništavanje

Cia
Gost
Cia

Naj greska je u prvoj postavi, makar dva (2) bolja igraca sjede na klupi a trebalo bi da igraju.

Djuro
Gost
Djuro

Правда за Суада и Сеада……

4 nahije
Gost
4 nahije

Ajmo Zvezdooo, Crna Gora je uz tebe, osim onih 5.500 hiljada što su dovoljno bogati da kupe basnoslovno skupu ulaznicu u podgorički Madison Square Garden

Hasan
Gost
Hasan

Sad ce u poluvremenu Milo da izvede Bokana na jedno samaranje.

brko mali
Gost
brko mali

Nesto mi se cini da su stranci iz prosle sezone bili masu bolji. Trebalo ih je ostavit I dovest blagotu sekulica I imali bi vrhunski tim. Ovako dok se ovi ugrija proci ce previse vremenam

MNE
Gost
MNE

Mnogo bolja Zvezda u odnosu na prošlu godinu, a Budućnost mnogo gora. Nažalost. Imam utisak da Džikić i igrači još slave prošlogodišnju titulu.

Plavi Denis
Gost
Plavi Denis

Rasadjivanje. Sto je ovo ka d anijesu nikad kosarku igrali. Onaj garavi 20 puta sutira i svaku promasi. Bruka!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Bruke i sramote

Aooo
Gost
Aooo

Dje nadjose ove amere da mi je znati

Dusko
Gost
Dusko

O atmosferi govori dovoljno to sto cujem kako patike skripe.Nemoze pravi navijac doci do karte zko nema koga u Voli ili Stadion.A bjezi tamo

Cile
Gost
Cile

Puni VOLI!

Djuro
Gost
Djuro

Разбијај ЗВЕЗДОООООООО.

Kotor66
Gost
Kotor66

Kao sto sam i rekao vidjece veceras Buducnost kako su bacili pare, maa volio bih da mogu oboje izgubit…

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Opet brukanje..

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Losa buducnost …..

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Pune nas MAXX

Djuro
Gost
Djuro

Није то пуњење, ОВО ЈЕ ТРПАЊЕ.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

TRPAJ ZVEZDO

Kotor
Gost
Kotor

Ajmo Buducnost. Ajmo Varvari. Gazite Beogradske blizance.

Dusko
Gost
Dusko

Okle im karte
Ne rade svi Varvari u Voli

Mne
Gost
Mne

Budućnost najprije mora da otpusti Dzikica , jer on nema kapaciteza ni za ABA ligu, a ne za Evroligu..

NME
Gost
NME

Budućnost mora da se zahvali Dzikicu, jer on nema kapaciteta ni za ABA ligu, a ne za Evroligu. Dzaba dobri igraci kad nema kod da ih nauci i motivise, jer Budućnost pravi iste greske, Dzikic mora da ide.

Send this to a friend