Košarka

Varvari ljuti na Mornar i Pavićevića, ne mogu na utakmicu

foto: kkbuducnost.me

Najvatreniji navijači Budućnosti – “Varvari” u saopštenju su reagovali jer, kako pišu, kao organizovana grupa nijesu u mogućnosti da kupe karte za sjutrašnji crnogorski derbi.

Mornar čeka Budućnost u veoma važnom meču ABA lige, “Varvari” su najavili da će bodriti klubu Baru, ali to neće biti moguće.

“Zbog odluke košarkaškog kluba Mornar na čelu sa Djordjijem Pavićevićem Varvarima nece biti dozvoljen ulaz u salu, niti će biti omogućeno da kupimo karte, stoga otkazujemo ovo gostovanje. Ova odluka je uperena direktno protiv Varvara, jer znaju kakva ih atmosfera čeka. Nisu im smetale 2 tribine grobara kad su igrali sa Partizanom, puna sala navijača Zvezde, a sad im smetamo mi. Sa nestrpljenjem ocekujemo utakmicu protiv Mornara u Morači. ” -stoji u reagovaju Varvara objavljenom na Fejsbuk stranici.

Susret između Mornara i Budućnosti je sjutra u 13 sati.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
suljo suljevic
Gost
suljo suljevic

Neka odmore momci,nece propast zbog jedne utakmice,sto mlatit do Bara bezveze,ljepse ce bit i jednima i drugima…
Ovako tv porodicno blago..sendvic i spavanje.

Kapetan Leši
Gost
Kapetan Leši

Da nijeste varvari nego komite ja bih vam to zavrsio!!

cg 09
Gost
cg 09

Sta se oni imaju ljutit dolaze samo na 3 utakmice tokom sezone Mornar,Cz i Partizan..

Kapetan Leši
Gost
Kapetan Leši

Stvarno sramota da necemo 20-ak varvara da pustimo u salu!!

Neutralan
Gost
Neutralan

Kada gostuju Partizan i Zvezda u Podgorici je zabranjen organizovan dolazak njihovih navijača.Razlog je jednostavan…gostujući navijači bi nadglasali domaće isto kao što bi Varvari nadglasali Barane.Treba nazivati stvari pravim imenom bez foliranja.Dalje, u Baru je bilo puno gledalaca koji su navijali za Zvezdu ali domaćih, Barana a ne Delija iz Beograda.Ne mješajte Varvari pojmove.Mornar želi da ima domaćinsku atmosferu jer… Više »

Damir PG
Gost
Damir PG

A samo mi objasni zasto su onda pustili grobare koji su organizovano dosli i bez problema dobili ulaznice? Kako to objasnjavas? Ako su vec htjeli da naprave DOMACINSKU ATMOSFERU kako kazes.

navijaci
Gost
navijaci

Koje Barane? Pa za Mornar samo navija Saro , a ostali aplaudiraju kad se dadne kos.

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Kad cete pustat ponovo himnu partizana barani? Mogli biste onda i zvijezdi, cedeviti, ciboni… Svima samo ne podgorickoj Buducnosti. Znamo i zasto… Kolicina ulizivanja bg blizancima od strane brace, da ih ne imenujem jer to ni ne zasluzuju, poprima komicne razmjere. Zato je bilo smijesno, a u isto vrijeme i tuzno gledat mec mornar zvijezda u br, dje jedan od… Više »

Pracka
Gost
Pracka

To samo kod nas ima. Buducnost ih je i ubacila u Aba ligu, i njih i Sutjesku. Buducnost je osnivac Aba lige. I iskoristili su momenat da pomognu CG kosarci i ubacili jos nekog iz nase drzave. Ali to nam je skola za drugi put, kako vele stari, ko sa djecom spava popisan se budi. A za ove sto navode… Više »

pozitiva
Gost
pozitiva

Zar nije i u Moraci zabranjeno organizovanono navijanje gostujucih ekipa?! Evo ne znam nisam pametan …

Sumar
Gost
Sumar

Prodajem drva!

Dusko
Gost
Dusko

Koliko sam ja upoznat kad igra Budućnost zabranjeni su dolasci gostujucih navijača tako da ne vidim u čemu je problem.Moraš biti dobar domaćin da bi bio dragi gost

United colorsBR
Gost
United colorsBR

Zato se protiv Partizana pustalo ‘Da volim crno bele’ u Topolici, a KKB je svaku utakmicu dolje docekan kao drzavni neprijatelj (i pored cinjenice da im je Budućnost izborila opstanak prošle sezone). Mislim da se na nekim od najvecih i najomrazenijih svjetskih derbija ne moze naci pojava dje navijaci pljuju (!) protivnicke igrace

Vlado MNE
Gost
Vlado MNE

Smeta njima Milo i Bokan obi sano politiku gledaju…i onda pljuvacina po KKB a kako da zabrane varvarima kad su to najveci srbi u CG…90% otrovano ka srbadija barska….ne vidjeli se zajedno…..

Pracka
Gost
Pracka

Ako se desi da mornar ne udje u pley off, znajte da je zbog ovako nekorektnog gesta.

Pracka
Gost
Pracka

Steta, bas steta. Pustili su i grobare i delije. I to je cijela sala navijala protiv Mornara. Znam da nas mrze ali bogomi kako oce. Mi volimo samo Buducnost.
Kvare derbi i unose nepotrebne tenzije.

serdar Janko
Gost
serdar Janko

Idemo Mornar deri Bokanucnost!!!

Moje_ime
Gost
Moje_ime

Bokanucnost?? Kakva kreativnost, zaista. Mislio sam da gluplji nadimak od “Milogorci” nikad necu cut, ali ti si pobijedio. Cestitke!

netko sasis
Gost
netko sasis

Ajde varvari pokrite se usima, dodjete na utakmicu samo kada gostuje Partizan ili Zvezda, a i tada ste u manjini u svojoj Moraci.
Prosli put ste u Baru napali neku djecu, dobili po prknu i sad bi ponovo da pravite probleme, smijete li poci u Pionir? hehe

Moje_ime
Gost
Moje_ime

Isli su. Isli su i u Split. 😉

Marko
Gost
Marko

Znas mnogo o navijackoj sceni. Vjerovatno si ti od onih sto odje u sportski dolaze zakopcani do grla, pa onda ovako sire da ne kazem sta. A u Pionir smo bili prije dvije godine, na JNA prosle pa niko nista. Zato sjedi djesi.

vasojevici
Gost
vasojevici

moze li savez da reaguje ili je ovo sve pusteno kusom i repatom , pa ko sto ponese…

Libe
Gost
Libe

Hriscani,ziva ti je ovo istina.Bravo za komentar koji je vise nego jasan,volim buducnost ali sto je tacno tacno je.

Hriscani
Gost
Hriscani

Varvari jedino atmosferu mogu napravit kad buducnost zabrani prodaju karata nego ih podijeli po partijskoj liniji pa zajedno sa kasirkama iz Volija i dosljacima sa śevera tapsu i vicu gol kad neko pogodi trojku. Znamo ko je uveo praksu da se biraju podobni gledaoci. Sramota sto su postali nekad jaki Varvari.

Olujko
Gost
Olujko

Ajde ti navijaj za Titove blizance i da ti je dobro. Boli tebe sto je Buducnost starija od blizanaca.

Pg081
Gost
Pg081

Ne znam djoko sto ti je trebalo ovo… kakvi god da su valjda su ti blizi od srba

Ime moje
Gost
Ime moje

Bravo Pavicevicu!

Ejla
Gost
Ejla

Posto dodjete na svaku desetu utakmicu ovo vas nece pogoditi puno

Anonymous
Gost
Anonymous

Ka barska srbadija…

Send this to a friend