Košarka

Varvari nisu zadovoljni, ali najavljuju paklenu atmosferu protiv Panatinaikosa

foto: KK Budućnost

Navijači Budućnosti nisu zadovoljni rezultatima i igrama izabranika Aleksandra Džikića na startu sezone, ali najavljuju da će protiv Panatinaikosa u Evroligi “plavi” imati jaku podršku sa tribina.

Budućnost Voli je prethodnog vikenda poražena u derbiju ABA lige od Cedevite, iako je imala i 18 poena prednosti.

“Braćo Varvari, nije lako pisati nakon ovakvih poraza našeg košarkaškog kluba, ali prave ljubavi se pokazuju u trenucima kad je najteže. Cijela javnost očekuje polupraznu salu protiv Panatinaikosa i zvižduke, a mi se spremamo da napravimo navijanje za pamćenje. Da se odmah razumijemo, uopšte nismo zadovoljni igrama i zalaganjem cijelog tima, kao ni vodjenjem ekipe,a pogotovo rezultatima. Neki još nisu shvatili đe su došli, ali će vrlo brzo shvatiti. Neki misle da se ođe živi od stare slave, a ne znaju da se ljubav i odanost prema klubu moraju pokazivati na svakom koraku”, ističu pristalice Budućnosti na svom Fejsbuk profilu.

Ekipi je podrška najpotrebnija kada joj ne ide, a u upravo se Budućnost sada nalazi u toj situaciji.

“Zbog svega ovoga hoćemo da vidimo naš odgovor i da napravimo onaj dobro poznati “pakao Morače”. Mnogo puta do sada smo pokazali što nam znači ovaj klub, a sad je možda i najbitnije. Sezona je krenula jako loše, ali kao što smo mi bili glavna snaga da se osvoji Aba liga prošle godine, tako ćemo da budemo glavna snaga da vratimo klub na pravi put. Nama trebaju pravi navijači u petak protiv Panatinaikosa, nama trebaju navijači koji su uz tim i kad ne ide. Hoćemo da vidimo pune tribine, spremamo koreografiju i svaki navijač nam je bitan. Hoćemo da vratimo Budućnost đe joj je mjesto”, poručuju navijači Budućnosti.

Izabranici Aleksandra Džikića će utakmicu petog kola Evrolige protiv Panatinaikosa odigrati u petak u “Morači” od 19 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Titograd
Gost
Titograd

Da vas cujem vjerni navijaci u petak uprava napolje, Dzikicu odlazi ajde ako ste pravi navijaci dokazite to u petak
Dosta je vise ovog brukanja

Bokelj
Gost
Bokelj

Hahaha

Caki
Gost
Caki

Bas je mnogo vazno sto nisu zadovoljni… mora da Bokan nije nesto isplatio…

BokeljHN
Gost
BokeljHN

Dobice po parizer i bice zadovoljni hahaha

varvar stari
Gost
varvar stari

slazem se da im treba dati podrsku i na sledecem mecu,ali ako bude kao u vecini dosadasnje sezone treba ih dobro izribati.ne mislim ako izgube od panatenaikosa,jer su oni stvarno jaki,vec ako budu igrali kao sebicna razbijena banda.Ako oni budu konacno izgledali kao tim,i pocnu da daju svoj maksimum za Buducnost,imace moju podrsku pa makar sezonu u evroligi zavrsili sa… Više »

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Potpuno se slazem.samo bih dodao da su i varvari samo tu kad je neka”bitna” utakmica makar u vecem broju.i oni treba da rastu zajedno sa timom.kad je stalno organizovano navijanje i sala je punija zbog takve atmosfere.

SerdarJanko
Gost
SerdarJanko

A sto ces,kad zavrsis istovaranje banana za voli moras nedje poc da izdusis … Malo su smijesni ovi nazovi navijaci 🙂

Crnogorka💙
Gost
Crnogorka💙

BORBENO plavi jer klub se voli i kad gubi🇲🇪
Pojedinci ne zaslužuju ljubav…tačka.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Naprijed plavi. Da se čuje huk sa tribina. Nijesmo uigrani a treba i sreće. A ne znam što se ovi javljaju, koji i ne navijaju za Budućnost.

Alonso17
Gost
Alonso17

Naprijed PLAVI
Volim BUDUĆNOST!!!

\'orn
Gost
\'orn

“…ljubav i odanost prema klubu se”, veli “moraju pokazivati na svakom koraku”. Zvucalo bi simpaticno da ne pise u ime Varvara- onih koji su prosle godine prisustvovali na ukupno 5 utakmica, a u zadnjih 5 sezona, na ukupno 10 max…

Nisam varvar al
Gost
Nisam varvar al

Očigledno ne ideš na ovaj dio Morače često. Pozdrav.

Dukka
Gost
Dukka

Ako Uprava kluba čita ovo, neka pod hitno reguliše polu-praznu tribinu iza gostujućih košarkaša, ono je sramotno! Kome su podijeljene one karte, očigledno su sezonske u pitanju i očigledno su ili već bačene ili zagubljene ili su date nekome koga Budućnost ne zanima! Izdajte ulaznice za ona mjesta, treba nam košnica u petak!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Duka potpuno si u pravu. Treba obavijestiti sve da se mora doći najkasnije 15 minuta prije utakmice. Koga nema mjesto mu propada i na ta mjesta puštiti besplatno one koji dođu. Ne može da bude 500-600 praznih mjesta na važnim utakmicama.

Dukka
Gost
Dukka

@Stara Podgorica saglasan sam, to je i meni padalo na pamet, fino za rukav ljude i ulazite, ima praznih mjesta, svakako bolje nego da propadaju sjedišta, a mogu samo da pomognu. Definitivno Klub mora da pronađe model za prazna mjesta. Očigledno nisu baš najbolje razradili sistem u vezi sa sezonskim ulaznicama, ali ne vjerujem da nisu primijetili problem. Rješenje mogu… Više »

Tako je
Gost
Tako je

Ili da do dana pred utakmicu sezonska mora da se cekira u SC, u suprotnom se stampa obicna karta za to mjesto. Iskreno, ovako nešto bi bilo optimalno, jer teško da će svi moći i iz najbolje volje da idu na baš svaku veliku utakmicu đe bi inače bilo rasprodato.

Dukka
Gost
Dukka

@Tako je pada mi još jedna ideja na pamet – da se uvede elektronska evidencija čekiranih sezonskih karata molim lijepo, najjednostavnije. Sezonska koja se ne čekira na 5 utakmica u kontinuitetu, vlasnika iste Budućnost ne interesuje, prosto i jednostavno. Ugasit sezonsku, izdat ulaznicu. No to je trebalo još na startu osmislit…

VanzemaljacPG
Gost
VanzemaljacPG

Jeste varvari, nego cete vi prvi da pocnete da zvizdite kad na poluvrijeme budu gubili 30 razlike. E tada ste vi mali navijaci!

Zadnja sansa
Gost
Zadnja sansa

Ako se desi odnos igraca kao u Madridu i u IV cetvtini u Zagrebu, onda najmanje sto zasluzuju je zvizduk. Ovo im je zadnja sansa, bar za vecinu stranaca i Dzikica, jer navijaci sigurno nece zaboraviti desavanja i cudan poraz u Zagrebu, za koji neko mora odgovarati. Mora se ginuti i igrati kosarka a ne trci i pucaj, pa sta… Više »

xyz
Gost
xyz

Hoce li biti prenosa na sk+18 ?

Send this to a friend