Košarka

Varvari se vraćaju u Crnu Goru, tri godine im zabranjen ulazak u Hrvatsku

Rješenje o napuštanju

Navijačima Budućnosti, koji su bili uhapšeni u Zagrebu zbog, kako je saopštila hrvatska policija, narušavanja javnog reda i mira u glavnom gradu Hrvatske, zabranjen je ulaz u tu zemlju u sljedeće tri godine.

Momci iz glavnog grada Crne Gore u ovim trenucima vraćaju se iz Hrvatske i na putu su ka Podgorici.

Pristalice “plavih” juče su stigle u Zagreb kako bi bodrile košarkaše iz Podgorice u utakmici plej ofa ABA lige protiv Cedevite.

Međutim, tokom dana došlo je do nemilih scena na Trgu Bana Jelačića, nakon kojih su uslijedila privođenja pojedinih pristalica.

Hrvatski mediji prenijeli su informaciju da su popularni “Varvari” skandirali “Ovo je Srbija”, što su navijači Budućnosti demantovali u današnjem saopštenju.

Budućnost je inače poražena od Cedevite i o putniku u finale ABA lige odlučiće majstorica u Podgorici u nedjelju od 19 sati.

B.J.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
MILOS RADUNOVIC
Gost
MILOS RADUNOVIC

BRAVO VARVARI BOG VAS BLAGOSLOVIO KRAJ BEOGRADA SELO MALO ZAGREB SE VAZDA ZVALO TITO JE KAZAO KAD SU MU REKLI DA JE HRVAT TO JE NAJVECA UVREDA U ZIVOTU KOJU SAM CUO SAD MI TREBAMO NJIMA ZABRSANIT DA ULAZE U CRNU GORU

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Nijesam neki sportski fanatik ni navijač i napisaću nešto što mislim da je čista realnost, a neka svati ko kako hoće, Navijači Budućnosti iliti VARVARI su najmanja grupa navijača stare nam države. Toliko mala da kad gostuje Zvijezda imaju manje navijača od gostiju. Većina ovih koji sad pljuju po Varvarima tvrde da to nije normalno i da treba navijat za… Više »

Crmničanin
Gost
Crmničanin

Podgorice grade moj,Podgorice sin sam tvoj,najljepse boje srcu si dala volim Budućnost do poslednjeg dana….. Varvari svaka čast potpuna dominacija u Zagreb…. Ponos naša,nikad nikome se pomjerili santimetar nismo pa ni purgerima u lipoj njihovoj…

z d
Gost
z d

Tu gomilu pijanih i drogiranih nijesu trebali vraćeti u Crnu Goru nego pravac u Srbiju.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ z d

E jesi pametan svaka čast.
I ove po Srbiji vam treba vratiti dolje ( kao i ove iz ZG-a), a ti bi Srbiju još više zagađivao.

BLOK 5
Gost
BLOK 5

ima jedan odlican grafit preko morace “kompleksi vas masakrirase” . Nastavite da lajete, lazete, I sve ostalo cime se bave ispijaci kafe iz bokeske I igraci tombole iz siti kvarta.. pale vam se ribe na varvare , pa napisite jos neki komentar losi da ih ocrnite..

Pracka
Gost
Pracka

Naprijed Buducnost! Varvari su braca!

realan
Gost
realan

A kad varvari svasta vicu i rade po srbiji,to je ok i srbi su to zasluzili,a na ostala mjesta je katastrofa,jel dukljanine sa dvostrukim standardima?

nebojsa sekaric
Gost
nebojsa sekaric

Hrvacka policija sve slagala / nije bilo uzvika ovo je srbija i vrijedjanja po nacionalnom pitanju / alkohola u krvi nadjeno kod dvojice navijaca i to 0.5 i 0.35 sto odgovara 1 – 2 piva / slika razbijene boce piva to je tacno pivo su donijeli iz CG i slomila se boca / na kraju sta reci momci nijesu huligani… Više »

Kolega
Gost
Kolega

Koliko si ti visok Seki??

Pametnjakovic
Gost
Pametnjakovic

HrvaTska majstore…nema C nidje

novinari?
Gost
novinari?

Nisu ovo srbi, nemaju srbi m_da da odu u Zagreb! Svakako ne opravdavam nedolicno ponasnje!!

Vidoviti
Gost
Vidoviti

Zabraniti im takodje 3 godine ulazak u CG !
Pa neka se nauce pameti.

Zoro
Gost
Zoro

Dukljanin moze bit da si taman u pravu..
I stvarno , moze li ova drzava donijeti kakav zakon kojim bi sprijecila cetnike da je ponizavaju…

Ptrahinja
Gost
Ptrahinja

Otisli u drugu drzavu, da navijaju za trecu.
Crnogorski kompleks nize vrijednosti, stalna potreba da se supkamo Srbima.

Znm smrdi pazuh
Gost
Znm smrdi pazuh

Niste dobrodosli u PG divljaci.

no opanak
Gost
no opanak

pusteno s lanca

Al3x
Gost
Al3x

Varvari su huligani koji misleci da ce proc bez kazne, kao sto prolaze u CG. Izazivaju nerede i lijece sopstvene frustracije. Neostvarene licnosti. U ratnim stanjima izbije najgore iz osobe, ovo je primjer osoba kojih se grozimo, sto su u stanju svasta da rade, cim osjete da ce proc ne kaznjeno.

Cikotic
Gost
Cikotic

Momci, vi ste heroji

Razocarani
Gost
Razocarani

A stasu mislili ako pjevaju o Podgorici dace ovi to sa uzivanjem slusti.E moje naivcine pa mismoih zaduzili danas ocima nemogu vidjeti sve odreda.Ja tamo nijesam bijo od 87 godine niticu zasto dame neko poprecuje ni kriva ni duzna

Dukljanin
Gost
Dukljanin

to su cetnici…srbi koji otvoreno ponizavaju cg….nasa policija bo trebalo da ih procesuira….

Klara
Gost
Klara

Neka treba ih zatvoriti u tor za to su

Furios Ann
Gost
Furios Ann

Dukljanine, ako je tačno da su se momci divljački ponašali i onako kako ne treba kad je sportski događaj u pitanju, sasvim je u redu da ne uđu u Hrvatsku ili bilo gdje drugo tri, a i više godina…kamo sreće da se sport ne veže s uličarstvom tipa skandiranja kojekakvih gluposti koje veze nemaju sa sportom i vandalizmom…bilo da se… Više »

Tijana
Gost
Tijana

Da li si ti normalan? Da li uopšte znaš ko i šta su četnici? Zašto bi Srbi glumili navijače nekog kluba i išli u Zagreb ili bilo gde? Da urade šta? Niko nije toliki debil.
Što se ovog incidenta sa navijačima tiče, ništa strašno, dešava se svuda po Evropi i svetu.

Send this to a friend