Košarka

Veliko interesovanje za godišnje karte KK Mornar

Šampion Crne Gore Mornar objavio je da je uprava kluba izuzetno zadovoljna velikim interesovanjem za sezonske karte za mečeve u ,,Topolici”. Polovinom mjeseca prvak države je godišnje karte za četiri takmičenja (ABA liga, Evrokup, Super liga i Kup Crne Gore) ponudio po cijeni od 50 eura.

“Na ovaj način, jeftinim sezonskim kartama, klub želi da zahvali vjernim navijačima na velikoj podršci u protekloj šampionskoj sezoni”, poručio je direktor Mornara Radivoje Mandić.

Već 15. septembra sezonske karte u ,,Topolici” biće nešto skuplje. Tako će mjesta u parteru koštati, umjesto dosadašnjih 50 eura, 30 eura više.

Klub nakon nekoliko dana rada u dvorani OŠ “Jugoslavija” je u finišu sedmice trenirao u ,,Topolici. Početkom naredne sedmice Mornar putuje za Francusku, gdje će već 30. septembra protiv Elan Šalona odigrati prvi pripremni meč. Dan kasnije rival će biti najslavniji francuski klub Asvel.

Na treninzima Mornara je kompletan sastav: američke novajlije Šepard, Kenig, Spajt i Kerington, pojačanje Hrvat Mornar, kao i igrači iz prethodne sezone Luković, Mićović, Vranješ, Vujošević, Pavić, Mugoša, Mijović i Pavićević. Radu seniorskog tima priključeno je i nekoliko juniora.

Tags
Send this to a friend