Košarka

Više od 100 navijačkih artikala u fan shopu Budućnost Volija

foto: PR Centar

Fan šop košarkaškog kluba Budućnost Voli zvanično je otvoren danas, a navijači će za predstojeću sezonu, moći da kupe preko 100 artikala sa grbom tog kluba.

To je, na otvaranju prvog fan šopa KK Budućnost Voli u Crnoj Gori, koji se nalazi u Našem diskontu, saopštio media direktor tog kluba, Luka Novaković, ističući da je ponuda šopa raznovrsna i ispunjava očekivanja navijača svih uzrasta.

„U šopu ima preko 100 artikala, od originalnih dresova do majica sa grbovima KK Budućnosti, lopti i ostalo. Osim toga, imamo i dječiji asortiman u okviru kog se mogu kupiti društvene igre, puzle, torbe, a Spaling je sponzor za sve njihove artikle“, rekao je Novaković u izjavi za PR centar.

foto: PR Centar

Košarkaš KK Budućnost Voli, Nikola Ivanović, kazao je da otvaranje fan šopa ima smisla i da obuhvata dosadašnju prodaju navijačkih artikala.

„Na otvaranje je došlo dosta djece, svih uzrasta, kao i ostalih navijača. Navijanje će sigurno biti bolje u odnosu na prethodne godine. Vjerujem da će ovo dosta pomoći“, rekao je Ivanović.

Na pitanja novinara kako teku pripreme za ABA ligu, Ivanović je kazao da će igrači nakon svake utakmice imati nekoliko dana za kvalitetne treninge i da će za njih, kako je ocijenio, biti izazov da odbrane tu titulu.

foto: PR Centar

„Prošle sezone, po načinu na koji smo osvojili titulu, rekao bih da je bilo preteško i biće ključno da odbranimo titulu. Zvezda je odigrala odlično utakmicu protiv nas, nismo bili u potpunosti spremni za meč, tako da su oni najozbiljniji koji mogu ugroziti titulu“, ocijenio je Ivanović.

Košarkaš KK Budućnost Voli, Alen Omić, rekao je da ovaj šop, po uzoru na mnoge klubove i gradove, pruža zanimljiv asortiman navijačima.

„Zadovoljstvo mi je da vidim koliko ljudi je došlo na otvaranju prvog šopa Budućnosti. Lijepe su stvari i pozivam navijače da dođu i obiđu šop“, poručio je Omić.

foto: PR Centar

On je kazao da su očekivanja Budućnosti u predstojećoj ABA ligi, koja počinje 1. oktobra, velika i da moraju pojačati intezitet treninga, kako bi odbranili titulu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Filip
Gost
Filip

Bio sam danas. Navijam za buducnost otkad znam za sebe ali moram istaci svoj utisak …fanshop je nista posebno…basket oprema spalding loseg kvaliteta, svilenkasto i tanko…duksevi i majicr kilave sa nalijepljenim navijackim aplikacijama…kao da je radjeno na brzinu..nekom losom tehnikom…lose lose i lose…a cijene poprilicne…nabudzene..podjite i sami pa pogledajte..

Aloinformertele
Gost
Aloinformertele

Sto god se lijepo napravi mrziteljima svega i svacega smeta…

Neko tamo❤
Gost
Neko tamo❤

Super prodavnica!💙💙💙⚪🔵⚪🔵

D\'ante
Gost
D\'ante

Lijepo bi bilo da nesto od te opreme dobiju i treneri mladjih selekcija. Po mom saznanju cak moraju da plate i sezonske karte -20 ili 30%. Veliki klub??

Animus
Gost
Animus

Veliki klub, u okvirima podgoricke varosi…

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Bio na otvaranje, sve lijepo izgleda, ovo je trebalo PG, jedino sto mi se cini da je shop trebao bit na malo veci prostor, ali dobro je…A sad svi u Moracu, pa da dominiramo ove sezone u aba ka i prosle, a u euroligu samo jako…🔵⚪🔵⚪🔵Ajdeeee Podgoricani sviiii…PG Buducnost!!!

Bokelj
Gost
Bokelj

Hahha Ajde vozi

Vasko
Gost
Vasko

Aj ti prvi kreni 🙂 ali pun gas 🙂

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Ali puni gas put Boke ‘festadjunu’

Ablek
Gost
Ablek

Znači sjede četnici u redakciji danas? Ode krivična prijava za povredu ugleda Crne Gore (član 198 KZ-a) Crne Gore, srećno čovićevci!

Lukas
Gost
Lukas

A vakat je bio poslije 80 godina postonanja

Bokelj
Gost
Bokelj

Oprema budućnosti a i reprezentacije one crvene legea kao sa neke ciganske pijace hahaha. Pa da mi Plate ne bi nosio. Hahahha

Vasko
Gost
Vasko

LIJEPO, SVIDJA MI SE. SAMO VALJALO BI I NEDJE U UZEM JEZGRU GRADA OTVORIT.

box
Gost
box

LIJEPO JE OVO..MEDJUTIM, CINI MI SE DA PRVO TREBA DA IZRASTU U PRAVI KLUB PA CE ONDA DOCI SAV MARKETINGI REKLAMA

Sale šklempavi
Gost
Sale šklempavi

Oće li bit i Milova slika na šal…PG ili CG Varvari…tzv. DPS Varvari

Petko
Gost
Petko

Samo ce tvoju sliku stavit na pikado 🙂

Sramotni 21.maj
Gost
Sramotni 21.maj

Odlično…sad znamo od komšija ko je u DPS

Enigma
Gost
Enigma

Svi smo u DPS ajmo Crna Goro ajmo Crna Goro 🤣

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

DPS YES YES YES,svi smo za DPS

Sramotni 21.maj
Gost
Sramotni 21.maj

Ima li toalet papir u istim bojama i kačketi sa DA

Hdz Boka
Gost
Hdz Boka

Ima i glibava crvena krpetina sa kokoškom očerupanom

Vasko
Gost
Vasko

Toalet papir ima samo crveno bijeli i cetka za wc sa tvojim likom 🙂

Jacks
Gost
Jacks

mojNe stavljate cene kao da LeBron nosi dres Buducnosti keve vam.

Podgorica10
Gost
Podgorica10

Prava stvar, a i vakat je bilo vise !

PG-BG
Gost
PG-BG

Ovo je reklama za voli a ne za budućnost….e varvari uvjek su vas koristili u svoje licne svrhe,kad će te se opametiti…..

PG-BG
Gost
PG-BG

Ovo neko iz volija lupa minuse,ovo nisu varvari,oni znaju da je ovo istina….

Stetoc1na
Gost
Stetoc1na

a i mene se cini kao vise reklama za voli i nas diskont. Ima li na jedan od tih 100 artikala da je samo amblem Buducnosti a da nema znaka voli?

Send this to a friend