Košarka Danilo Nikolić poslije meča u Beogradu

Vjerovali smo da možemo protiv Zvezde, koja ima moćan tim

Danilo Nikolić je istakao da su košarkaši Budućnosti Voli vjerovali da mogu da se nadmeću sa Crvenom zvezdom i pored krize u igri na startu sezone, kao i kvaliteta tima iz Beograda.

As “plavih” je sa četiri trojke bio jedan od junaka pobjede Budućnosti na parketu regionalnog šampiona.

“Rekli smo odmah poslije meča i poraza od Trenta da idemo dalje, da nastavljamo da se borimo, da je dobro što je loše izdanje i poraz došao u trenutku kada ima prostora sa popravni. Vjerovali smo da možemo da budemo konkurentni Crvenoj zvezdi koja ima moćan roster, ekipu koja je projektovana za visok plasman u Evroligi. Odigrali smo kvalitetno u oba pravca od prvog do posljednjeg minuta, potpuno zasluženo smo stigli do pobjede“, rekao je Danilo Nikolić za Sport Klub.

Budućnost u sljedećem kolu u “Morači” dočekuje Primorsku, koja je prethodnog vikenda savladala Partizan.

Prije toga, već u srijedu, takođe pred svojom publikom, “plave” čeka važan meč Evrokupa protiv poljske Gdinje.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
delboj
Gost
delboj

Ekstreman potencijal uvijek bio, gubio se zadnjih par godina, prepisacu to dobrim dijelom trenerima. Momak koji je imao, a ima jos uvijek mogucnost da bude jedna od boljih 4-ki u Evropi.

Damir PG
Gost
Damir PG

Bravo Dačo! Tvoj napadački potencijal nikad nije ni dolazio u pitanje. A uz to si i mnogo popravio igru u odbrani.

Mara
Gost
Mara

Kad god trener, ma kako se on zvao (Džikić, Repeša, Subotić…) ukaže priliku Danilu Nikoliću, ispostavi se da je fini i nenametljivi momak, zapravo, vrhunski igrač. Kapa dolje za sinoćnju partiju – za lakoću sa kojom igraš, za svaku trojku ponaosob.
Samo, ne volim kako tvoje lijepo ime izgovaraju komentatori sa Arene – jednako kako izgovaraju prezime Nikole Ivanovića. 🙂

Crni
Gost
Crni

U Zvezdi igraju stari panjati, bez emocija i zelje za pobjedama..umjesto da ABA liga bude poligon za stvaranje mladih igraca iz svoje zemlje, sada igraju sve stranci koji ugusise mlade igrace…ociti je primjet Zvezda…

kutinjo
Gost
kutinjo

Zvezda ove,i Budućnost prošle godine,zbog toga što su pustili i jedni o drugi Miška da rovari po klubovima,i uvaljuje svoju škart robu.

Grmozur
Gost
Grmozur

Koji si ti crnjak moj crni

Gorgoni
Gost
Gorgoni

Tacno u jednom dijelu kompletna petorka zvijezde su bili stranci a Buducnosti cetvorica domacih Crnogorskih igraca kad je i prelomljena utakmica.

Send this to a friend