Košarka

Vlada neće žaliti da pomogne rekonstrukciju SC Morača

Vlada Crne Gore neće žaliti sredstva i pomoći će rekonstrukciju Sportskog centra Morača kako bi Košarkaški klub Budućnost Voli igrao u Podgorici utakmice Eurolige, saopštio je premijer Duško Marković. 

Kako je kazao nakon premijerskog sata, za to neće biti nikakve dileme.

„To je potreba, to je cilj, to je opravdano. Nećemo žaliti sredstva za to da najbolje evropske ekipe, njih 16, igraju u Morači, da najbolji svjetski igači budu dosutpni našim ljudima ne samo po sportskom rezultatu nego i po vrijednostima koje oni pronose širom kontinenta“, dodao je Marković.

Podsjetmo, juče je prvi čovjek Eurolige Đozep Bertomeu pružio ruku predsjedniku KK Budućnost Voli, Draganu Bokanu, sa riječima: Dobro došli u Evroligu!

Budućnost je mjesto u Evroligi zaslužila osvajanjem ABA lige, a u velikom finalu bila je u četiri meča bolja od Crvene zvezde.

S.B. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Djuro
Gost
Djuro

A kad ces u mojkovac napraviti stadion dvoranu ocemo i mi u evropu

Varvar
Gost
Varvar

Blažo, Duško i Ramadan “beru kruške”!

skejsis
Gost
skejsis

Jak ovaj Dusko sunce ti, vidji mu ti biceps… Je li mu ovo prvo navijanje u zivotu?

PG_man
Gost
PG_man

Tako je Dusko, neka crknu ovi dusmani koji bi radje da strane ekipe u ovom slucaju Srbijanske igraju u Evroligi umjesto nase Buducnosti koja je to posteno zasluzila na terenu. Nek ih puno boli, skoro koliko I slavni 21 Maj.

anuscg
Gost
anuscg

to ste i vaterpolistima obecavali bazena na svakom koraku a oni nemaju gde ni da treniraju lazi lazo da se veselimo

Istina
Gost
Istina

I ulozite u ono ruglo uza dje je bio zatvoreni bazen

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Ulazu i tamo oko 5-6 miliona. Doduse, ne samo Vlada i grad Podgorica, nego i sponzor, privatnik. Malo vise sponzor. Ali to ce bit kosarkaska dvorana sa najmodernijim pratecim sadrzajima i parketom u rangu sa onim na kakvom igraju NBA asovi. Pored rugla od bivseg zatvorenog bazena, na mjestu dje je bio otvoreni bazen, bice izgradjeno par otvorenih basket terena.… Više »

Toko
Gost
Toko

Lako je bacati narodne pare za hirove. Pomognite ljudima kojima novac treba za operacije koje bi im zivot spasile. Pomognite gladnu djecu. A hirove potpomazite od svojih plata.

Primorac
Gost
Primorac

Kotor?
Bazen?
Primorac?

Podgorica
Gost
Podgorica

Nek vam Jokic pomogne I Vucic.

Primorac
Gost
Primorac

Vratite nam pare sto su posle za pg
A evo vama i jokic i Vučić i svi političari zajedno
Dajte djeci da treniraju
Zelim vam da budete kao i mi evropski prvaci!

Djuro
Gost
Djuro

A gladnom i zednom narodu nista sramno

Realno
Gost
Realno

Hahahahahahahahaha,nemate dvoranu po standardima,hahahahahahahah,kakva sprdnja od države,hahahahahahahahahahah,banana država!!!!!

Pogba
Gost
Pogba

Opet si terapiju preskocio.

Toko
Gost
Toko

Samo se ti drzi tvoje terapije. Svako prica o onome sto najbolje poznaje.

Realno
Gost
Realno

Jos par mjeseci i odoh iz ove vaše cg,nikad više ni blizu….Prava banana država,lijepo ću vas prestaviti u evropskim medijima,mene ne možete kupiti kao ostale….sramota me sto sam proveo dio svog života u ovoj rupi….

PG_man
Gost
PG_man

Sto prije idi. Putuj igumane.

Realno
Gost
Realno

Putujem ja ali vi stagnirate i stagnirao još 20 god

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Ti si sprdnja od insana.

Ja licno
Gost
Ja licno

Ovi ko da su usli u LS u fudbalu a me mrtvu Evroligu,pruvatno takmicenje par Turskih kompanija.imamo mi preca posla od bacanja para u ovakve stvari koje samo sluze za promociju Gospodara.vec sledece godine ce izgubiti mjesto i imati 3 pobjede za sezonu.tako izmoreni u Jadransku nece imati energije za finis i uzaludna prica.jedino sa razvojem domacih igraca ima smisla… Više »

PG_man
Gost
PG_man

A ko ste vi? A Gedzo?

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

A dje i kako se razvijaju i stasavaju mladi talenti nego igrajuci protiv najboljih u najjacem takmicenju? Kako da postanu bolji ako nemaju jake, najjace moguce utakmice? Igrajuci protiv MZT-a? Svaka cast i treba ulozit tih 200-300 hiljada da se osposobi dvorana za takvu privilegiju! I treba da se igra na dva fronta! Samo naprijed grade nas i plavo-bijela masinerijo!… Više »

Podgorica
Gost
Podgorica

Pati.

Senad
Gost
Senad

Tako i treba, zivio Dusko !

Realno
Gost
Realno

Seade ajde u rožaje prti…

rajko
Gost
rajko

Ziva istina, vala ima prostora u pg da se odlicna dvorana napravi, sa svim sadrzajima…eto poljane kolko oces…i ako preteče sto para, jednu F1 stazu 🙂

Sutomore
Gost
Sutomore

Ima F1kod Željka Jovetica…preko puta delta sitija

Jovan
Gost
Jovan

Za 60 dana napraviti novu i duplo veću dvoranu na Starom aerodromu i eto riješen problem.

Buducnost
Gost
Buducnost

Jovane, saglasan sam da treba nova dvorana ali za 60 dana da to napravis ili pak do kraja avgusta, teoretske sanse nema. Ovo je brzo rjesenje a drzava mora voditi racuna da imamo jednu Arenu u kojoj ce pored sportskih biti moguce odrzavanje koncerata i slicno. Mislim da to Podgorica i Crna Gora odavno zasluzuju. Ovako smo svedeni samo na… Više »

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Slazem se,samo je malo tuzno da i ova postojeca dvorana zjapi prazna osim na par bitnih utakmica.da li stvarno zasluzujemo?svakako bih volio da imamo vecu i ljepsu dvoranu.ista prica i za nacionalni stadion.

Podgorica
Gost
Podgorica

Slazem se u potpunosti.

Send this to a friend