Košarka

Vlado Šćepanović najavio okršaj sa Crvenom zvezdom

Pomoćni trener Bamberga Vlado Šćepanović očekuje tešku utakmicu u Beogradu protiv Crvene zvezde u 5. kolu Evrolige.

Obje ekipe su u dosadašnjem dijelu sezonu ostvarile po dvije pobjede i dva poraza.

“Znamo kakva nas atmosfera i ambijent očekuju u duelu koji slijedi. Međutim, nema straha zbog toga, naprotiv. Svakom igraču je zadovoljstvo i veliki motiv da se predstavi u što boljem izdanju u fenomenalnom ambijentu koji prave navijači Zvezde. Dolazimo da se nadigravamo, dolazimo da se borimo do posljednjih atoma snage i predstavimo u lijepom svijetlu”, rekao je crnogorski stručnjak za Sport klub.

Šćepanović je zadovoljan ostvarenim rezultatima u prethodnom periodu, pošto je Bamberg sezonu otvorio sa dva neuspjeha, pa potom pobijedio Unikahu i Baskoniju.

“Forma nam je u usponu i to se vidi po rezultatima. Ekipa je pretrpjela velike promjene u odnosu na prošlu sezonu, a samim tim, potrebno je vremena da se sve složi u skladu sa zamislima trenera Trinkijerija. Potrebno je vremena i da se igrači međusobno upoznaju, usklade na parketu. Nastojimo da nivo igre unaprjeđujemo iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu. U Beograd dolazimo bez imperativa sa željom pružimo dobru partiju i pokušamo da nastavimo seriju pobjeda”, zaključio je Šćepanović.

Utakmica između Crvene zvezde i Bamberga igra se u četvrtak od 18 časova.

Send this to a friend