Košarka Evroliga

Vlasnik Panatinaikosa ponovo opleo po Evroligi

Kontroverzni predsjednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos ponovo je izrazio nezadovoljstvo načinom funkcionisanja Evrolige, istovremeno pohvalivši Fibinu Ligu šampiona.

Prvi čovjek atinskog kluba u posljednjih par godina često kritikuje rukovodstvo elitnog takmičenja na čijem je čelu Đodi Bertomeu.

“Kako je moguće da liga koja postoji 20 godina, sa svim velikim klubovima, ne može finansijski da se takmiči sa novom ligom, koja još nema ‘velika imena'”, napisao je Janakopulos aludirajući na Ligu šampiona, koja je nedavno privoljela tri jaka tima – Bilbao, Darušafaku i Litvos Ritas.

“Dakle, hoćete da kažete da nema boljeg scenarija nego da te mafijaši j**u svake sedmice… da budeš tretiran sa nepoštovanjem u svim aspektima… da budeš ucjenjivan da prihvatiš diktatorske obaveze, da ne budeš isplaćivan na vrijeme i da ne znaš šta će se dogoditi sa budućim isplatama”, zaključio je Janakopulos.

Inače, Bertomeu je izjavio da Evroliga neće imati problem da popuni mjesto ukoliko PAO odluči da istupi iz elitnog takmičenja.

Send this to a friend