Košarka Poziv iz Golden Stejta

Vučević bi mogao da postane ratnik

Nikola Vučević ove jeseni mogao bi pojačati Golden Stejt, ukoliko Orlando prihvati veliki trejd, po informaciji američkog portala Bličer Riport.

Golden Stejt Voriorsi su sezonu za nama završili sa najlošijim učinkom u NBA ligi. Sada se, povratkom oporavljenih bekova, velikih zvijezda Stefona Karija i Kleja Tompsona, očekuje ponovo borba za vrh Zapadne konferencije.

U klubu iz San Franciska su prepoznali da im je u sastavu potreban vrhunski centar, a Vučević je navodno jedna od opcija.

Kao varijanta trejda pominje se da bi u Golden Stejtu mogli završiti Vučević, bek-krilo Terens Ros i 15. pik sa ovogodišnjeg drafta (treba da bude održan tokom jeseni). Sa druge strane, u Orlando bi pošli mlada zvijezda bek-krilo Endru Vigins, rezervisti Kevin Luni i Džordan Pul, ali i drugi pik sa ovogodišnjeg drafta te pik u prvoj rundi drafta naredne godine.

Nikola, jedan od najboljih centara u NBA, je u prethodne dvije sezone predvodio Orlando do plasmana u plej-of. Više puta je isticao da je srećan u gradu na Floridi i da je i njemu i njegovoj porodici lijepo da planiraju tu dugoročnu budućnost.

Do sada je Vučević, kada je uprava Orlanda u pitanju, prepoznat kao lider tima i igrač oko kojeg se gradi koncept igre na duže staze. Mala je vjerovatnoća da će se to ove jeseni mijenjati – a ukolio se desi, opcija je Golden Stejt, jedan od najuspješnijih klubova moderne košarke.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dobar dan
Gost
Dobar dan

Idi iz malog kluba u GSW da se boris za titulu kad te molim druze!

Tupa
Gost
Tupa

Mislim da je Boston pravi klub za njega…ali bi se uklopio i u Warriorsima sigurno:)

Send this to a friend