Košarka

Vučević kao Džordan, O’Nil, Džejms

Nikola Vučević započeće glumačku karijeru ulogom u animiranoj seriji ,,Planet Blue (eng. ,,Plava planeta). Crnogorska NBA zvijezda iz tima Orlando Medžik je prije dvije noći gostovala na američkoj televiziji FOX. Potvrđeno je njegovo učešće u projektu, u mjeri u kojoj to neće smetati njegovim košarkaškim obavezama.

Radi se prije svega o humanom projektu. ,,Blue Planet” je jedan od trenutno najskupljih televizijskih projekata u SAD. Radi se o seriji za djecu i mlade, koja će na zabavan način promovisati vrijednosti očuvanja životne sredine. Nije još poznato kojem liku će Nikola pozajmiti glas.

Tako je Vučević postao jedna od NBA zvijezda koje su imale uloge u visokobudžetnim filmskim ili serijskim projektima poput Majkla Džordana (,,Space Jam”), Šekila O’Nila, Lebrona Džejmsa… Legendarni as Lejkersa Kobe Brajant dobitnik je prošlogodišnjeg Oskara za animirani kratki film, koji je inspirisan njegovom karijerom.

Vučević će izvjesno ostati u Orlandu, timu sa Floride, i naredne sezone i pokušati da se prvi put u karijeri domogne plej-ofa. U Orlandu, gradu Diznilenda, najpopularniji je sportista i košarkaš sa najdužim stažom u ekipi.

Send this to a friend