Košarka

Vučević nakon novog ugovora donosi odluku o Mundobasketu

Nikola Vučević će nakon što potpiše novi ugovor donijeti odluku o tome hoće li igrati na Svjetskom prvenstvu.

Vučević trenutno ne smije da ima kontakt sa bilo kojim klubom, pa čeka zvanične ponude kada počne prelazni rok kako bi donio odluku.

Mediji pišu da ga želi nekoliko ekipa, ali i on sam ne zna ništa više od toga što javljaju američki mediji.

“Zvanično nema još ništa i ja nemam nikakvih informacija. Prelazni rok počinje tek 1. jula i do tada su bilo kakvi kontakti zabranjeni. Ja sam zadovoljan u Orlandu. Ovo nam je bila najbolja sezona od kada sam došao. Dolaskom novog trenera sve se poklopilo. Izborili smo plej-of mimo svih očekivanja i sa te strane je sve u redu. Čitam i ja da sam na meti mnogih, ali da budem iskren ne znam koji me klubovi žele. Kada budem vidio sve ponude razmisliću i donijeti odluku oko nastavka karijere.” kazao je Vučević za Dan i osvrnuo se na mogućnost da igra Mundobasket.

“Čekam da se cijela ta situacija sa ugovorom riješi. U odnosu na to gdje ću nastaviti karijeru i kakvi zahtjevi će biti donijeću odluku oko eventualnog nastupa za reprezentaciju Crne Gore. Nadam se da ću dosta prije okupljanja reprezentacije (25. jul) imati čistu situaciju i da ću moći da obavijestim stručni štab i javnost o svoj odluci.” zaključio je Vučević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ukradoše mi lme
Gost
Ukradoše mi lme

odavno je on odlučio da ne igra no nema obraza reć ne treba nam takav numalo tu se ne gledaju lični interesi državni grb bi trebao biti iznat svega ako odluči da igra a neće opet će biti iz ličnog intetesa ne zovite ga a ako se sam zovne ignorišite ga

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Nadam se da neces nastupat na mundobasket kako bih mogao sa uzivanjem da gledam te momke kako se herojski bore a ne tebe kako se pederises po terenu i unosis razdor u svlacionicu.. i ako cemo pravo nisi ni jedan gram zasluzio da igras na MundoBasketu….

opajdara
Gost
opajdara

evo ga opet ovaj Borozan.

horny
Gost
horny

patriotizam je poželjan, gotovo neophodan pri odluci o igranju za nacionalni tim. ipak, treba konsultovat i zdrav razum i skapirat da momak prvo mora da potpise ugovor (vjerovatno za do kraja karijere, tj na 5 godina) za sumu od oko 20miliona po godini. bilo kakva povreda prije potpisivanja bi ga dovela u situaciju da nije osiguran i da ga nijedan… Više »

ćaZe
Gost
ćaZe

E ovoga zastiđa….otpisite ga…zamislite Jokic da je ovo rekao ili neki hrvatski kosarkas…pakao bi bio, ali nama crnogorcima sve prolazi, nemamo svoje ja…srbuj ti sa pekovicem , 3,14

Pero s pumpe
Gost
Pero s pumpe

Nadamo se! Ako budeš mogao odlično, aali da zapneš kao u Orlandu, a ne da se štediš. Ako ne budeš mogao sve ti stećno bilo!

somi
Gost
somi

O eventualnom igranju za reprezentaciju-hvala ti ne treba

ZETA MNE
Gost
ZETA MNE

NAZALOST SAMO BI POREMETIO DUH KOJI JE KRASIO OVU REPREZENTACIJU, POKAZAO JE TO ZADNJI PUT KAD JE BIO U REPREZENTACIJI. VUK DLAKU MIJENJA A CUD NIKAD.

ZETA MNE
Gost
ZETA MNE

SVE SI RIJESIO U ZIVOTU, SAD KAD UZIVAS NIJESI NACISTO OCES LI DA IGRAS ZA SVOJU ZEMLJU, A ZAHVALIO BIH TI SE PRIJE NEGO PRELOMIS PA DA SI NAJBOLJI NA SVIJETU. IMA CASNIH MOMAKA KOJI SA PONOSOM IGRAJU ZA SVOJU ZEMLJU PA NEKA ONI MALO UZIVAJU.

Ivan
Gost
Ivan

Neće igrati, sto posto!

opajdara
Gost
opajdara

daj Bože da neće…

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Igraj za serbistan..

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Provjeri kod ljekara ima li ti što u glavi. Ako na kakvu žicu naiđu, to ti je što ti drži uši da ne otpanu.

Flojd
Gost
Flojd

Svaka te sreća pratila i neka te Bog čuva..

Mne
Gost
Mne

Nemoj molim te. Ne uzimaj mjesto herojima koji su izborili odlazak

nolee
Gost
nolee

herojima hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Po kičmi
Gost
Po kičmi

Da, herojima!

rafffaaa
Gost
rafffaaa

Nisi navikao na tu ruječ u tvojoj naciji tako da potpuno razumijem zašto se smiješ.

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Kako se nasmija sledbenik onih koji pobjegose u grcku i ostavise zene i svoju djecu kao i svoju zemlju a da pobjezu da spasu svoju guzicu.. dok opet ti isti tj mi (budale ) izgibosmo do zadnjeg na Mojkovac.. e tim herojima se treba smijat jer su napravili najvecu glupost branit nekog i pomagat mu dok bjezi a pritom ostavit… Više »

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Nolee, pušti đavole, vidiš da im je rat u glavama. Sve heroj do heroja. Hahahah

Send this to a friend