Košarka

Vučević odlazi na ljeto 2019?

Nikola Vučević najvjerovatnije neće produžiti ugovor sa Oriandom u NBA, kada mu aktuelni istekne na ljeto 2019. godine.

Prema saznanjima američkog ESPN-a, klub sa Floride je blizu odluke da ovog ljeta na draftu izabere talentovanog Mohameda Bambu, centra univerzitetske ekipe Teksas Longhorns. Bamba je projektovan kao peti pik i prognozira mu se veliki napredak u karijeri.

Vučević će naredne sezone zaraditi 12,75 miliona dolara, a partner u igri pod obručem Bizmak Bijombo po 17 miliona u naredne dvije sezone. Prema saznanjima analitičara ESPN-a Majka Šmica, Orlando planira da igru prilagodi aktuelnom trendu bez klasičnih centara, pa je spreman da se odrekne Vučevića narednog, a Bijomba za dva ljeta. Tako bi ulogu pod obručem preuzeli sjajni atleta Eron Gordon i prošlogodišnji ruki Džonatan Ajzak, dok bi atleta Bamba donio dodatnu čvrstinu.

Vučević svakako planira da do kraja NBA karijere bude dio nekog jakog plej-of tima, a u karijeri još nije uspio da izbori plej-of. Za njega se interesuju brojni timovi, prije svega iz Istočne konferencije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aaaa
Gost
Aaaa

Ne budali Crnogorac. Momak predstavlja Crnu Goru na najbolji nacin svojim igrama u NBA ligi. Smanji nacionalizam i vidjeces pravi kvalitet nase reprezentacije.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Oni kad odu u NBA sve ih zanima vise od igre za drzavni tim ka on ka Pekovic sram ih bilo nisu nikad odigrali cestito za reprezentaciju

Send this to a friend