Košarka NBA

Vučević: Ostaje nam samo da pružimo sve od sebe

Realnost je, Orlandu je potrebno više od briljantnog Nikole Vučevića, pa da u plej-of seriji NBA lige bude ravnopravan rival prvom favoritu Istočne konferencije Milvoki Baksima.

Ekipa sa Floride gubi 3-1 u seriji, nakon poraza 121:106 u četvrtom meču. Šansa za preokret u ovom meču ispuštena je četiri minuta prije kraja, kada je Orlando imao svega sedam poena deficita i napad… Vučević je meč završio sa 31 poenom i 11 skokova, trojke šutirao 3-3, nije bilo dovoljno. Milvoki u srijedu veče trijumfom ima priliku da ovjeri drugu rundu plej-ofa.

“Jednostavno je, ili ćemo pobijediti ili idemo svi kućama… Ostaje nam samo da pružimo sve od sebe u narednom meču. I vidjećemo što će biti”, poručio je Vučević.

Interesantno, nakon ovog meča, trener Orlanda Stiv Kliford nije krio superlative govoreći o Nikolinoj igri, ali i o partijama cijelog tima. Ekipa je žestoko oslabljena neigranjem povrijeđenih krila Gordona i Ajzeka.

“Zaista su momci pokazali sjajan karakter. Nije lako sada u našoj svlačionici, u jednom momentu blizu kraja bili smo u poziciji da se borimo za pobjedu… Očekujem da sa izuzetnim pristupom ponovo izađemo na teren i borimo se. Timska igra bila je fenomenalna, ono što nas u ključnim momentima košta je slabija egzekucija”, rekao je Kliford.

Orlando i Milvoki igraće u srijedu, od 22 časa po našem vremenu, naredni meč prve runde plej-of serije NBA lige.

Send this to a friend