Košarka

Vujošević zna što je spas za ABA ligu

Duško Vujošević

Prvi crnogorski košarkaški selektor Duško Vujošević zabrinut je za budućnost ABA lige.

Vujoševiću se ne sviđa u kom to pravcu ide i vjeruje da bi jedna ličnost koja bi radila nezavisno mogla da znači i potpunu promjenu u regionalnom takmičenju.

“Zabrinut sam za sudbinu ABA. Volim da gledam Evroligu, takmičenje u Španiji i NBA kad stigne do plej-ofa. ABA je imala veći potencijal od svih nacionalnih šampionata. Ali, potrebno je da ligom rukovodi profesionalac, nezavisan od politike i klubova. Evo, u Grčkoj je Olimpijakos, najpopularniji klub, izbačen iz lige. Kazne u ABA nisu adekvatne incidentima koji se prave.” poručio je Vujošević za Blic.

Bivši trener Partizana je protiv ulaska Olimpijakosa.

“Nisam za to da igraju ABA ligu. Grčki problemi su grčki problemi. Samo nam još treba da oni uđu u ABA ligu sa svojim problemima, pa šta će onda ako oni budu prvi. Oni imaju ugovor sa Evroligom i to automatski utiče na regularnost takmičenja. ABA liga ne može da služi kao sredstvo u sukobu između Olimpijakosa i lige Grčke. ” istakao je Vujošević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Kakav doktor.. svaka ti je na mjestu..

Pero s pumpe
Gost
Pero s pumpe

Čoek ipo!

Srećko
Gost
Srećko

Dule svaka tii je sveta legendo.Da je više ovakvih…

Strijelac
Gost
Strijelac

Nijesam, ja, moderatoru, izmislio za Čovića riječ “gmizavac”, već Duško Vujošević u tv duelu.Izgleda da po broju komentara, vrlo si pristrasan, odnosno lako je zaključiti na čijoj si strani.

Joko
Gost
Joko

Predpistavljam da bi i Dule kao i Bokan najvise voljeli da Zvezde nema alii….istina je gorka i tu se ne moze nista ipak 60 i preko koseva razlike u finalnoj seriji protiv Buducnosti je za dozivotnu suspenziju CZ iz ABA lige.

N🥔le 0:6
Gost
N🥔le 0:6

Ne blamiraj se i ne pokazuj svima koliko nemas pojma o kosarci. Igrala se kosarka i prije pretvaranja fmp-a u zvezdu i brisanja 15 miliona duga preko noci. A to sto mislis da su Covic i Davidovac u regularnim uslovima bolji od Kola i Klarka samo otkriva koliko znas.

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Davidovac i Covic nisu individualno bolji od Klarka i Kola, ali u aba ligi su za klasu iznad njih, jer prije svega igraju za tim iz svoje zemlje, i igraju za ekipu ne za licnu statistiku kao crnci, kojima je Buducnost bila usputna stanica da se uzme pola miliona eura… Buducnosti je falilo upravo to-domaci igraci…

Čitalac
Gost
Čitalac

Jokasu ko u ovom tekstu pomenu Zvezdu. Lakopo samo. Ne opterecuj se bez potrebe

Bnjj
Gost
Bnjj

Bravo Dule sve je tačno što si rekao

Peric Pavle
Gost
Peric Pavle

Najveci gospodin svih vremena

Send this to a friend