Košarka

Za Pavićevića Budućnost ostaje veliki favorit

foto: KK Mornar

Mornar je pobijedio Budućnost Voli na startu finala domaćeg prvenstva, ali trener tog tima Mihailo Pavićević kaže da je rival i dalje veliki favorit.

Barani su napravili brejk, ali su ostali bez Nemanje Vranješa koji se povrijedio, a po izjavi trenera teško da će igrati u nastavku serije.

“Mi igramo našu košarku cijele godine i ako nam to pođe za rukom onda nas je teško držati. Bili smo raspoloženiji večeras. Jedna pobjeda ne znači ništa, Budućnost je veliki favorit u ovoj seriji pogotovo sada kada smo ostali bez Vranješa koji je praktično nenadoknadiv. Ipak mi ćemo se boriti i dalje i pokušati da nastavimo ovako.”, kazao je Pavićević.

Mornar je vodio čitav meč, a loša prva četvrtina bila je presudna, kaže pomoćnik u stručnom štabu Budućnosti, Igor Đaletić.

“Prije svega mislim da je prva četvrtina odredila tok utakmice. Neočekivano mekano smo ušli u meč i dozvolili smo Mornaru da se odlijepi. Nije nas išao šut, napravili smo neke neočekivane greške i otišli u poraz. Igra se na svaka dva dana idemo dalje, pokušaćemo da se oporavimo.”, izjavio je Đaletić.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PG PG
Gost
PG PG

A vazi kockaru tvoji stranci su bolji od nasih to je svakome jasno..

Đole
Gost
Đole

MORNAR!

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Je si li je vec igra ili si je proda munjo …igraj kosarku prevarantu buducnost je prosjecna balkanska ekipa ..

ZzTop
Gost
ZzTop

Jel sad sve ok Pevicevicu kad njegov tim pobjedi?

Send this to a friend