Košarka

Za Pavićevića Budućnost ostaje veliki favorit

foto: KK Mornar

Mornar je pobijedio Budućnost Voli na startu finala domaćeg prvenstva, ali trener tog tima Mihailo Pavićević kaže da je rival i dalje veliki favorit.

Barani su napravili brejk, ali su ostali bez Nemanje Vranješa koji se povrijedio, a po izjavi trenera teško da će igrati u nastavku serije.

“Mi igramo našu košarku cijele godine i ako nam to pođe za rukom onda nas je teško držati. Bili smo raspoloženiji večeras. Jedna pobjeda ne znači ništa, Budućnost je veliki favorit u ovoj seriji pogotovo sada kada smo ostali bez Vranješa koji je praktično nenadoknadiv. Ipak mi ćemo se boriti i dalje i pokušati da nastavimo ovako.”, kazao je Pavićević.

Mornar je vodio čitav meč, a loša prva četvrtina bila je presudna, kaže pomoćnik u stručnom štabu Budućnosti, Igor Đaletić.

“Prije svega mislim da je prva četvrtina odredila tok utakmice. Neočekivano mekano smo ušli u meč i dozvolili smo Mornaru da se odlijepi. Nije nas išao šut, napravili smo neke neočekivane greške i otišli u poraz. Igra se na svaka dva dana idemo dalje, pokušaćemo da se oporavimo.”, izjavio je Đaletić.

Tagovi
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend