Košarka Novi test za Podgoričane

Za potvrdu dobrog rada

Budućnost Voli danas (17 h) protiv ruskog Nižnjeg Novgoroda ima šansu da košarkaškoj javnosti regiona poruči da je trijumf ostvaren protiv evroiigaša Himkija u ponedjeljak jasan odraz kvaliteta sastava i pripremnog rada tima Slobodana Subotića.

Utisak je, da “plavi” imaju dobre šanse za trijumf pred današnji meč u Kranjskoj Gori, čuvenom slovenačkom zimskom centru u kojem ekipa našeg najvećeg kluba provodi sedmicu rada. U sezoni za nama Nižnji je bio osmi u ruskoj VTB ligi, igrao je u finalu Kupa Rusije i četvrtfšnalu FIBA Lige šampiona.

Tek je u procesu formiranja ekipe za nastupajuću sezonu, a u prošloj je za ruski klub nastupao bivši centar Budućnost Voiija Vladimir Dragičević.

“Pobjeda nad Himkijem za nas je motiv da nastavimo sa još jačim radom. Očekuje nas mnogo posla do početka sezone. Tek smo odradili bazične pripreme i počeli da slažemo kockice u ratnički mozaik. Kasnije će nam se priključiti reprezentativci Ivanović, Popović i Šehović”, rekao je trener Subotić.

Subotić je bio posebno zadovoljan činjenicom da se njegova ekipa protiv Himkija žestoko borila i nije predavala nakon 16 poena deficita u prvom poluvremenu. Sada je težnja da se padovi u igri izbjegnu. Aleksa llić večeras sigurno neće igrati za Budućnost Voli, a prati se oporavak centra Zorana Nikolića.

Boravak u Kranjskoj Gori Budućnost Voli završava u petak, 30. avgusta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Doca
Gost
Doca

Ima li dje prenos

Voli vas voli
Gost
Voli vas voli

Ima na kanalima voli tv

Send this to a friend