Košarka

Žugić uči sa Amerima

Talentovani košarkaš Budućnost Volija Fedor Žugić boravi u Santa Barbari i trenira u elitnoj akademiji P3 Performance, pod pokroviteljstvom BDA Sports International.

Najmlađi igrač u istoriji Evrolige u poznatoj akademiji nedaleko od Los Anđelesa radi na fizičkom i individualnom košarkaškom razvoju zajedno sa kandidatima za draft i NBA igračima koji dolaze tokom ljeta na pripreme.

Žugić je kazao da su polaznici te akademije bili i Luka Dončić, Dvajt Hauard, Džejms Harden, Aron Gordon i Andre Dramond.

“Odlično sam prihvaćen. Oni nijesu mogli da vjeruju u moje sposobnosti i talenat u mojim godinama. Kada su uporedili rezultate testiranja oduševili su se”, rekao je Žugić agenciji MINA.

On je kazao da je oduševljen radom i treninzima sa igračima koji će ove godine izaći na draft, a koji su od njega stariji po četiri, pet godina. “Smatram da sam već poslije prve nedjelje vidno napredovao i da se fizički fantastično osjećam. Siguran sam da ću maksimalno spreman doći na pripreme reprezentacije i predvoditi kadetsku selekciju ka povratku u društvu najboljih”, zaključio je Žugić.

Send this to a friend