Košarka

Zvezda poručila Repeši: Ovo je odgovor na prošlogodišnje ponašanje prema našim igračima u Podgorici

Poslije izjave trenera Budućnosti Voli Jasmina Repeše, da je druga utakmica finala plej ofa ABA lige protiv Crvene zvezde u Beogradu odigrana u atmosferi linča, oglasili su se iz beogradskog kluba sa tvrdnjava da je na taj način htio da skrene pažnju sa ubjedljivog poraza na parketu.

Takođe, ističu i da je ovo odgovor za “prošlogodišnji organizovani napad na igrače Crvene zvezde” odmah po dolasku u hotel u glavnom gradu Crne Gore.

“KK Crvena zvezda mts neprijatno je iznenađen izlaganjem trenera KK Budućnost VOLI Jasmina Repeše, koji je svoju konferenciju za medije nakon druge utakmice plej ofa ABA lige jtd u Beogradu, iskoristio da dešavanja u hali „Aleksandar Nikolić” okarakteriše kao pokušaj „linča, i ponašanje za psihijatriju”…KK Crvena zvezda mts ima dugu i ponosnu istoriju u kojoj je organizovao zahtjevne i važne utakmice, među kojima je i više desetina u doigravanjima, Evrolige, Evrokupa, ABA ili srpske lige…Svoje izlaganje gospodin Repeša prebacio je sa poraza svog tima, na ovim prostorima, uvijek popularan „teren” politike i odnosa među narodima na prostorima bivše Jugoslavije, i time grubo zamijenio teze u svom izlaganju. Svako može da pogriješi, pa i gospodin Repeša, ali za vrlo informisanog i umjerenog čovjeka kakvog ga je znala (do nedjelje) košarkaška publika u Srbiji i Beogradu, prosto nam je nevjerovatno da se nije informisao oko „izvjesnih događaja” koji su obilježili prošlogodišnju završnicu plej ofa istog ovog takmičenja. Zaista nam je žao ako je gospodin Repeša pretrpio duševni i psihički bol u Beogradu, ali smatramo da je to proizvod nervoze izazvane obavezama koje je preuzeo od svojih nalogodavaca, koji ga plaćaju. Mi tu ne možemo da pomognemo, jer je u pitanju njegov privatni aranžman“, stoji u saopštenju beogradskog kluba.

Iz srpskog šampiona podsjetili su na dešavanja iz završnice prošle sezone, kada su, po njihovom mišljenju, spriječeni da odbrane ABA titulu.

„Zarad istine, ako se gospodin Repeša nije informisao, ili znao, mi kao klub smo tu da ga podsetimo šta se dešavalo prošlog proljeća u Podgorici: Organizovani napad na igrače KK Crvena zvezda mts odmah po dolasku u hotel „Podgorica”, bacanje petardi i topovskih udara na igrače prilikom predstavljanja igrača prije početka utakmice, fizički napad na svakoga u hali ko je imao neko obilježje Crvene zvezde, organizovana skandiranja „Ubij Cigana…Četnici…” bacanje svinjskih odrezaka na klupu Crvene zvezde sa namjerom da se ponizi tada igrač Crvene zvezde Alen Omić, rušenje zaštitne ograde iza klupe sa igračima Crvene zvezde, predsjednik kluba koji je u gledalištu stojeći pratio utakmicu van svih, bilo kakvih protokola koji postoje o organizaciji jedne utakmice i bio zasut najgrubljim uvredama, kao i članovi njegove porodice…ima toga još što gospodin Repeša “ne zna”, ali bi nam trebalo mnogo prostora i vremena da prebrojimo sve „propuste” u prošlogodišnjem finalu plej ofa, od dolaska delegacije KK Crvena zvezda mts u Podgoricu. Nije zaboravljeno, ali neko pokušava da predstavi kao da se to nije dogodilo?“.

Za klub iz Beograda je izjava trenera Budućnosti Voli priprema za ono što nas čeka u meču broj tri, koji je na programu prekosjutra u Podgorici.

„KK Crvena zvezda mts nikada se nije slagao, niti podržavao bilo kakvo nasilje na sportskim borilištima, i uvijek će apelovati da sport ostane sport. I zaista ne znamo kakvoj atmosferi linča je govorio trener KK Budućnost VOLI? Međutim, kao klub za koji navijaju milioni ljudi, nećemo dozvoliti ni da neko „zaboravlja” pojedina dešavanja u prošlosezonskog finala, a posebno da mijenja teze i „priprema teren” za identičnu atmosferu u Podgorici, kao ona koja je viđena prošle godine na istom mjestu. Niti to može da radi gospodin Repeša, a još manje pojedini „analitički” portali finansirani od strane raznih sumnjivih izvora, koji su od ponedjeljka počeli da „podgrijavaju” atmosferu „šokirani” onim što su „vidjeli i doživjeli” u Beogradu? Mi nismo zaboravili šta se dešavalo u Podgorici u aprilu 2018.godine, a očigledno da nisu ni mnogobrojni navijači Crvene zvezde i srpska javnost. Koliko su bili „ugroženi” u Beogradu, govori i podatak, da su pojedinci iz delegacije KK Budućnost VOLI, verbalno i fizički nasrnuli na ljude za zapisničkim stolom, pomoćne sudije, nezadovoljni pojedinim skandiranjima sa tribina (na koje je zvanični spiker svaki put pravovremeno reagovao) o čemu postoji i zapisnik delegata utakmice, koji je to sve vidio i unio u svoj zapisnik. Gospodin Repeša bi trebalo da zna, da kao što ne postoji kolektivna odgovornost navijača Crvene zvezde za atmosferu u hali, tako ne postoji ni kolektivna amnezija kod istih, koji su videli i pamte, što su na prvom mjestu kao ljudi, doživeli mnogi u delegaciji KK Crvena zvezda mts tokom prošlogodišnjeg boravka u Podgorici“.

Iako je jasno da navijači Crvene zvezde neće dobiti ulaznice za meč u Podgorici, tako ne smatraju u beogradskom klubu.

„KK Crvena zvezda mts kao klub za koji navijaju milioni ljudi, svjestan je svoje društvene odgovornosti.Zato pozivamo brojne navijače Crvene zvezde u Crnoj Gori i Podgorici da se ponašaju fer i korektno u dvorani „Morača”, bodre našu ekipu, ujedno imajući u vidu odlične odnose sa navijačkom grupom „Varvari” iz Podgorice“, zaključuju iz Crvene zvezde.

Meč broj tri na programu je u srijedu od 19 sati u “Morači”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
markos
Gost
markos

Greotice…. nevinašcad…

mimo
Gost
mimo

Znaci, po Zvezdinom priznanju, ovo je sve bilo organizovano i orkestrirano! Moraju uslijediti kazne zbog ovoga…

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

ODGOVOR NA ODGOVOR U PODGORICI

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Bože hvala ti što me nijesi kaznio da sam srbin!

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Ne znam sta si, al pises na srpskom.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

bokaneee bokaneee bokaneeee bice popusta u voli bokaneee akcija bokanee 🙂 idemooo 3:0

Raulio
Gost
Raulio

Spušti cijene Bokane Bokaneeee

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Sve što smo o vama rekli prošle godine u Morači ove godine mislimo još gore…. čućete to u srijedu

Rade007
Gost
Rade007

Kukuuu,jel moguće da ovo izjavi neki klub ,ozbiljan klub? E, što reć drugo, bez da su to Srbi. Kako nas Bog kazni ,pa nas spoji s njima,to je strašno. Jedino što im tamo valja su im žene,znam iz iskustva dugogodišnjeg. Ali šteta što su za kratkoročnu upotrebu. 😂

Mark
Gost
Mark

Ova tvoja je za dugorocnu upotrebu..znam ja to.

Pgg
Gost
Pgg

Koliko se sjecam prosle godine su se isto prve dvije utakmice igrale u bg pa ne znam ko je bas prvi poceo,no aj

18+
Gost
18+

Sve ovo je za njihovu unutrasnju politicku potrebu. Sve sto im je trebalo je finale sa klubom iz CG ili HR. Zele da skrenu paznju sa demonstracija tamo na ovu realiti temu, da predstave da su Srpskoj naciji trenutno glavni problem strani klub i navijaci tog kluba. Laskava titula je pripala Crnogorcima i Buducnosti. A ovi neofasisti u publici vjerovatno… Više »

Joo
Gost
Joo

Tacno

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Sreca je pa je ovo (CZ) klub miroljubiv, nikad nije bio drzavni projekat, nikad vodje navijaca nijesu bili narko dileri, komadanti paravojnih formacija itd. Sreca.

Joo
Gost
Joo

I glavni im komandant…..diktator…..veliki vodja mali Alek Kim Dzong Vucic……

Mil Dzong Sun
Gost
Mil Dzong Sun

Samo nemoj ti odavde o diktatoru, da te zamolim

Juhu
Gost
Juhu

A sto se ponosne istorije tice, za rad istine- zvezda ne postoji ovo je Fmp

Juhu
Gost
Juhu

Bice jos gore! Necete ga osvajat u podgoricu

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Samo se nadaj, bice juhu sutra.

dil
Gost
dil

Treba ih docekat tri puta gore,narocito covica psihopatu,a ko ce pobijediti i nije vise tako vazno…

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Tako je

dil
Gost
dil

Ovo saopstenje je licno pisao covic,samo on moze da napise ovakve bolesne lazi…ali covjek je bolestan u glavu i treba ga shvatit! Nije mu lako

Dukljanin
Gost
Dukljanin

zvjezda treba bit izbačena iz ABA lige…Jednostavno izbačena ili Buducnost vise ne igra

Novljanin
Gost
Novljanin

Nemojte vi igrati, ionako ste sprdnja i nebitni ste

Kole
Gost
Kole

Najvise bih volio da dodju ti navijaci zvijezde. Jedva cekam, bicemo spremni da ih docekamo!

slavko
Gost
slavko

Heroju

laki
Gost
laki

srbijanske trule lazi…pih pih pih…najgori ste na svijet jadovi

Nenad
Gost
Nenad

Ma sto se uzbudjujete ..navijacka posla..trener malo izgubljen od poraza..da je buducnost pobijedila rekli bi u paklenoj atnosferi budicnost pobijedila zvezdu..

Dirigent
Gost
Dirigent

Šofranac je rekao istinu. Njihova mržnja je bolest koja će se okrenuti protiv njih. Pa i ova izjava nije ništa drugo do bezobrazluk pokvareni sa dna kace.

Mars
Gost
Mars

Zasluzeno ste pobijedili Buducnost ali ste previse primitivni

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Džasmin se samo šalio, nije tako mislio. A da smo prošle godine napravili sprdnju igračima i stručnom štabu Zvezde, jesmo. Srećom, Zvezda će na startu da povede 20 razlike, pa će se i publika smiriti. Do kraja 3/4 će pola hale da izađe iz dvorane. Do kraja utakmice neće ostati ni 500 ljudi u Morači. Rezultat 20 razlike za Zvezdu… Više »

Filipa
Gost
Filipa

Dje bi bilo da se Srbi sloze, sami sebe nazalost mrze!

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

Cigani srpski …
Zamislite kad neko ko ima Adu Ciganliju, a ona je srpska, beogradska, nekom skandira “cigani” ?!?
Sami su /Zvjezdasi/ svoju navijacku grupu nazvali Cigani …
Grdni grdi, kako ono kazu…
Ciganska posla …

Vlado MNE
Gost
Vlado MNE

Ma treba im strah ucerat u kosti od izlaska iz aviona do hotela…gabelji jedni gedzovanski

Aaaaa
Gost
Aaaaa

Cekanje na aerodrom, budjenje ispred hotela. Cijeli grad.

Novljanin
Gost
Novljanin

Hahaha možete sve to i opet gubite 20 razkike

1987
Gost
1987

Vlado mne meeeee

Miso mne
Gost
Miso mne

Podgoricani navijaju za SVOJ GRADCKI KLUB!!!
Ja volim Grobare, ali kada igra Buducnost svim srcem navijam za nju.
Tako da Vam Cigani nece biti ni jednog navijaca.
Pozdrav

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

“Gradcki”.
Pismenost na nivou jednog Varvara

Bokan
Gost
Bokan

Ne jer ce karte biti podijeljene. Da se karte kupuju druga bi pjesma bila.

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Podela karata podobnima ima samo u cg i nekad u trecem rajhu i nigde na svetu vise

razocarani
Gost
razocarani

Igraj te sportski.Ispostujte igrace ,,Buducnosti,,jer oni to zasluzuju.Ostale eventualne dogadjae,ignorisite,jer to nije Buducnost.

Jovo
Gost
Jovo

Zasluzena pobjeda i.

Doktor
Gost
Doktor

Kao žene! Kao i prošle godine.

Putalj
Gost
Putalj

Neka dođu 😊

Srbin iz Pive
Gost
Srbin iz Pive

ISTINA ZIVA

ljesnjanjin
Gost
ljesnjanjin

Piii mislim Pii

Gile
Gost
Gile

Svaka vam je takva istina.Svako zlo na balkanu je iz Bg kreće

vjecna da je
Gost
vjecna da je

nemate vi nikakvu ponosnu istoriju manju ili vecu nego bilo koji spotski klub u bivsoj juoslviji da ne idemo dalje samo ste umislili…..pa vi ste najvecem srpskom i evropskom kosarkaskom treneru zeljku obradovicu upucivali strsne neljudske uvrede….vi ste bolestan narod koji nidje u okruzenju nije dobrodosao realno…..u hrvatskoj bosni kosovu mkaedoniji kosovu …..onako dozvoliti da neko ispljuje gadja i vrijedja… Više »

butragenjo
Gost
butragenjo

realno ubise te kopleksi od srbije dobri smo sa svima grcima rumunima madarima bugarima za vas nas zabole

Dukljanin
Gost
Dukljanin

ovo je dookaz sto se rasturila srboslavija..Drugo ne treba vise igrat ABAP ligu..Sve sto ima s srbima treba prtkinut…Sve su pretvorili u pakao…Ovo je kraj..Ovo nije sport…Odavno je trebalo ABA ligu zabranit…

Trrrtt
Gost
Trrrtt

Bezobrazni i drski Srbi!!!!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ha ha. Srpska posla.

Cus dukljanin H
Gost
Cus dukljanin H

Lijepo što priznade da si Srbin hahaha

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ne vrijeđaj Dukljane. Amfilohije je shvatio da je Duklja starija od Raške, pa je počeo da pravi crkve Dukljanima i daje dukljanske titule. A do skoro je Dukljane zakivao za Vezirov most.

Libero7
Gost
Libero7

Vas treba u rezervat stavit jer tamo samo znate da funkcionisete

Jaka
Gost
Jaka

Cigani su super prosli posle godine kako ce ove da prodaju!

Send this to a friend