Mundijal 2018

Albanska dijaspora prikuplja novac da plati kaznu Džaki i Šaćiriju

Albanska dijaspora pokrenula je akciju prikupljanja novca kako bi platila kaznu za švajcarske fudbalske reprezentativce Granita Džaku, Džerdana Šaćirija i Stefana Lihštajnera.

Jedan Albanac iz Njujorka putem sajta Gofundme.com pokrenuo je kampanju da se fudbalerima sakupi i plati kazna od ukupno 25.000 švajcarskih franaka, zbog toga što su golove u pobjedi nad Srbijom (2:1) na Mundijalu slavili sklapanjem rukama “albanskog orla”.

Tako je za 14 sati donirano preko 11.000 dolara i kompletan iznos biće proslijeđen Fudbalskom savezu Švajcarske.

“Doijeli su svim Švajcarcima i Albancima širom svijeta sreću i radost, molimo vas za malo podrške”, navodi se na pomenutom sajtu u akciji.

Fifa je obrazložila da su Šaćiri, Džaka i Lihtštajner sankcionisani zbog nesportskog ponašanja, ali su izbjegli suspenziju i uz novčanu kaznu dobili upozorenje.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Špijunsko Čevo
Gost
Špijunsko Čevo

Oće li skupljat i u Tuze i Ulqinje,to ionako nije Crna Gora…da ako i na sastanak DPSa skupe koji euro…ipak imaju zajedničkog neprijatelja

LOSE
Gost
LOSE

Sramna odluka Fife! Fudbal nje mjesto za sirenje govora mrznje! Morala je Fifa udaljiti sa takmicenja ova dva igraca za primjer drugima, bez obzira koje su vjere i opredjeljenja…
Lose za fudbal.

realan
Gost
realan

dobro je,cim su ovako burno proslavljali znaci da srbi vrijede,a srbi normalno ne bi placali ovako za svoje jer su civilizovani,pa dje ste vidjeli da gradjani Nemacke ili Engleske prikupljaju novac za kaznu svojih fudbalera? Srbi su taj rang,ispred albanaca

boki
Gost
boki

Kakva je ovo nacija. I dalje žive u 18 vijeku ali završavaju posao. Ljudi će još malo na Mars da se popnu, a ovi i dalje ne odustaju od svoga.

marius
Gost
marius

Da i mi ponesto od njih naucimo, druge bi nam ruze cvjetale .

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

i srpska dijaspora isto za krstajica… a vazi.. !!!

Hohoho
Gost
Hohoho

Aj da vidimo oce li Srbi skupljat za ove njihove. Ne bih se kladio.

tetrebu
Gost
tetrebu

pored sve dekadentnosti, jedno im se mora priznati, a to je sloga u svojoj gluposti.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Al Svajcarci su odbili da Prime poklon…To je moguce u Nogometnom Savezu Svice..Pa to je mizerijalan iznos(Cak je i Ministar za trgovinu Albanije)..zeli da pokloni Novac sto zaradi u Ponedjeljak..Pa se pitaju Svicarci kolik je to iznos..Jednostavno ovo nije trebalo Svici..Pa President FIFA je Svicarac..FIFA se nalazi(Zürichberg)..Jednostavno Svicarci pisu …Da igraci sami u Covert stave novac i odnesu…Jednostavno sve sam… Više »

Venecijaneri
Gost
Venecijaneri

Jesi li ti donirao Duki?

DALI
Gost
DALI

a pogledajte mu samo facu pokazuje orla a faca mu je za slikovnicu životinjsko carstvo jedino nemogu nikako da se sjetim na koju me životinju podsjeća,čini mi se na orangutana .

Send this to a friend