Mundijal 2018

Dalić: Tompson je naša himna

Hrvatska je druga u svijetu, a vi mene pitate o pjevačima, rekao je selektor hrvatske fudbalske reprezentacije, Zlatko Dalić, odgovarajući na pitanje novinara da li može da prokomentiše poziv Marka Perkovića Tompsona u autobus koji je prevozio fudbalere od aerodroma do glavnog zagrebačkog trga, po povratku sa Mundijala.

Tompson je ranije izjavio da su ga u autobus, a potom i na binu pozvali upravo Dalić i Luka Modrić.

<<<Tompson zabranjen u pola Evrope, a u Hrvatskoj…<<<

Na molbu novinara da to prokomentiše, hrvatski selektor je burno reagovao.

“Nemojte mi postavljati takva pitanja. Što pjevač? Kakav pjevač? To je hrvatska pjesma ‘Lijepa li si’. Tu nije mjesto za vaše pitanje, sad me pitati o pjevačima… Hrvatska je druga u svijetu, a vi mene pitate o pjevačima. Nemojte me provocirati. Pjevao je pjevač koji je naša himna”, kazao je Dalić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zabjelo
Gost
Zabjelo

Luki se majka Radojka zove…

Zdrav razum
Gost
Zdrav razum

Svaki komentar na ovo je suvisan. Mi smo u velikom broju pokusali da ostavimo proslost iza nas i budemo podrska komsijama Hrvatima. A oni nam vracaju na ovakav nacin.
Primitivizam.

HB i Boka <3
Gost
HB i Boka <3

Poručio bih svim tzv. Crnogorcima i Srbima da se drže svojih povijesnih granica, a to je u Bugarskoj, gdje im je i mjesto. Isto tako ih molim da pišu bugarskom ćirilicom, njihovim svetim pismom kako ih mi Hrvati ne bi razumili kad pričaju svojim poganim jezikom. Hvala unaprijed Bugari!!! Hrvati ne žive za te vaše jugokomunističke katarze, ondosno ”mir na… Više »

Društvo mesara
Gost
Društvo mesara

Može li Tompson na obuku kod nas?

komsija
Gost
komsija

kome je Tompson himna onda je isto fasista ko on ogadili su mi se Dalic i Modtic jer su pokazali svoj ustaski karakter

Zetatrans
Gost
Zetatrans

I ako sam iskreno navijao za vas,tompson je ustasa i aok vam je on idol mnogo ruznu poruku saljete.neka njegova pjesma koja ne propagira fasizam uredu al njega kao covjeka nikako nije uredu.ipak cu i dalje navijati kako za vas tako i za sve zemlje bivse juge,znam da vecina hrvata nisu ustase tako da samo kvarite sliku o sebi samima

Purgeri
Gost
Purgeri

Slažem se sa tobom, argumentiran komentar.
Zato mu nisu dozvolili da pjeva i grad Zagreb i organizatori su iskljucili razglas jer se ograđuju od njega. Hrvatska je po tom pitanju ipak ucinila nesto. Srbija po pitanju tog problema kod njih nije nista napravila.

Grbalj
Gost
Grbalj

Što te čudi ,pa Hrvati su ustaše iszo ko i Hrvati iz Boke,prikrivene ustaše ,evo vam ga Banjo s Kamenara najbolji primjer…

HB i Boka <3
Gost
HB i Boka <3

Pitam ja tebe prijatelju moj, zašto si navijao za nas? Jedan Crnogorac na našoj strani, više manje, nama je svejedno. Vratite se u krilo Srbiji kojoj pripadate, a onda svi skupa u Bugarsku. Okanite se nas Hrvata, ne želimo ništa sa vama, ni silom ni milom. Pogotovo sa takvim kvazi ”nadljudima” i ”humanistima” iz ”bajkovitog komšiluka”, kao i ti, koji… Više »

Pjer
Gost
Pjer

Vala bas ko pjeva zlo ne misli tako se kaze

Purgeri
Gost
Purgeri

Ako netko vidi ista lose u Thompsonovoj pjesmi Lijepa li si ili Geni kameni ,taj stvarno nije zdrav.
Srbi nemaju pravo komentirat sta ce se pjevat u Republici Hrvatskoj. Niti Hrvate briga sta oni pjevaju u Srbiji.

Djuro
Gost
Djuro

a neka ste spustili Srbima….. 50% njih je navijalo za Vas, i sve vikali “KOMŠIJE,KOMŠIJE”, a Vi pozvali Thompsona cisto da im pokazete kakvi ste Vi to susjedi. Sta da se radi?Mnogo Srbi vole Jasenovac. Mazohizam je to.

Zajo
Gost
Zajo

Pa što pjevate ustaške pjesme ako slavite drugo mjesto? Kakve veze ima klanje Srba o kojem pjeva Tompson sa vašim drugim mjestom? Ne umijete ni da se radujete a da odmah ne bi malo klali Srbe. Bolesnici.

Purgeri
Gost
Purgeri

Koju ustašku pjesmu smo pjevali na proslavi drugog mjesta?

Špijunsko Čevo
Gost
Špijunsko Čevo

Koju god…svi str u duši ustaše

Purgeri
Gost
Purgeri

Po tvom komentaru vidi se da si ti jedna “ dobra dusa”… po razumnom prosuđivanju nivo “Zadruga”…

alo
Gost
alo

Tompson vam je i himna i drzava. Drugim rijecima – svi ste vi Tompson, svi ste isti. Nek vam je srecan

komsija
Gost
komsija

TOMPSON intezivno vrsi zarazu mladih u Hrvatskoj onje bolestan covijek

Send this to a friend