Mundijal 2018

Francuska favorit, Hrvatska dosanjala najluđe snove

Predrag Mijatović

Bivši fudbalski as Predrag Mijatović očekuje veliku borbu za naslov prvaka svijeta i smatra da su Francuzi u blagoj prednosti u odnosu na Hrvatsku.

I dok se od “trikolora” očekivalo da doguraju do finalnog meča, “vatreni” su apsolutni hit Mundijala u Rusiji.

“Finale će svakako biti dobra utakmica, možda ne sa mnogo golova, ali na terenu će biti mnogo izvanrednih igrača na obje strane. Na papiru, mnogo je detalja koji Francusku čini favoritom. Mnogi potenciraju dan više odmora i umor Hrvatske koja je bukvalno odigrala cio jedan meč više u produžecima. Ali, Hrvatska je dosanjala najluđe snove, adrenalin je tako jak da niko neće misliti na umor već samo kako da iskoriste šansu. Ovo su mečevi gdje se ide preko granica trenutne mogućnosti. U svakom slučaju, biće interesantno”, rekao je Mijat u intervjuu za Novosti.

Legendarni napadač je rezimirao dosadašnji tok Svjetskog šampionata.

“Generalno, kad podvučemo crtu, bio je ovo čudan Mundijal. Atipičan, jer glavnih favorita Njemačke, Argentine, Brazila, Španije – nigdje nije bilo. U Rusiju nisu došli Italijani, Holanđani, i zato se negdje stvorio prostor za manje reprezentacije koje su igrale na kartu tima”, zaključio je Mijatović.

Finale Mundijala na rasporedu je danas od 17 sati.

L.Đ.

7 Komentara na "Francuska favorit, Hrvatska dosanjala najluđe snove"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend