Mundijal 2018

Francuska favorit, Hrvatska dosanjala najluđe snove

Predrag Mijatović

Bivši fudbalski as Predrag Mijatović očekuje veliku borbu za naslov prvaka svijeta i smatra da su Francuzi u blagoj prednosti u odnosu na Hrvatsku.

I dok se od “trikolora” očekivalo da doguraju do finalnog meča, “vatreni” su apsolutni hit Mundijala u Rusiji.

“Finale će svakako biti dobra utakmica, možda ne sa mnogo golova, ali na terenu će biti mnogo izvanrednih igrača na obje strane. Na papiru, mnogo je detalja koji Francusku čini favoritom. Mnogi potenciraju dan više odmora i umor Hrvatske koja je bukvalno odigrala cio jedan meč više u produžecima. Ali, Hrvatska je dosanjala najluđe snove, adrenalin je tako jak da niko neće misliti na umor već samo kako da iskoriste šansu. Ovo su mečevi gdje se ide preko granica trenutne mogućnosti. U svakom slučaju, biće interesantno”, rekao je Mijat u intervjuu za Novosti.

Legendarni napadač je rezimirao dosadašnji tok Svjetskog šampionata.

“Generalno, kad podvučemo crtu, bio je ovo čudan Mundijal. Atipičan, jer glavnih favorita Njemačke, Argentine, Brazila, Španije – nigdje nije bilo. U Rusiju nisu došli Italijani, Holanđani, i zato se negdje stvorio prostor za manje reprezentacije koje su igrale na kartu tima”, zaključio je Mijatović.

Finale Mundijala na rasporedu je danas od 17 sati.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Agnostik
Gost
Agnostik

Treba zabtanit tj ukinuti mogucnost komentarisanja na ove portale! Da svakakva balafurdija ima pravo pisat nebuloze!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Mijatovic ka Englezi zbori…Englezi rekose(Da Hrvati5nemogu stojat na noge)..Pa Manzukic zabi u 109 minuti…Tako Mijatovic…(Francuzi faviriti)..Postace Hrvati Svjetski Prvaci dok ne shvatite kvalitet?

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Covjek koji sigurno navija za hrvatsku. Koji se ne bavi politikom i koji ima mnogo prijatelja iz hrvatske. Isto tako je i kad srbija igra. Sto je normalno. Ali i svaku izjavu daje objektivno razmisljajuci. Dobar covjek. Dobar sportista. Jedan od rijetkih koji umije da progovori normalno i kulturno.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Zborite gluposti..

Mirko
Gost
Mirko

Istina je sve sto si rekao. Isto tako Hrvatskoj se otvorila strana kostura dje nema nikakvoga kvaliteta. E sad ce da te gaze ljubitelji brace u komentarima kao i mene. Idemo.

Maroje
Gost
Maroje

Neka pati koga smeta…..Hrvatska je prvak svijeta!!!!……

Englez i Rus
Gost
Englez i Rus

Maroje, u sred Moskve lijepog grada pobjedjuje galska garda. Kockasti ce pognut glave, a Francuzi ce da slave!

Send this to a friend