Mundijal 2018

Kolinda osvojila svijet

Cijeli svijet je,  osim Vatrenima, oduševljen i navijanjem predsjednice, Kolinde Grabar Kitarović, koja je u Moskvi pri dodjeli trofeja Svjetskog prvenstva jedina nosila dres svoje reprezentacije.

Oduševljenje hrvatskom predsjednicom širi se društvenim mrežama.

“Kolinda Grabar Kitarović, bili ste divni i graciozni i o tome govorim svim svojim prijateljima. Žao mi je što ste izgubili, ali osvojili ste srca širom svijeta”, stoji u jednom komentaru.

“Najbolja fotografija na internetu. Hrvatska predsjednica briše suze sa lica Luke Modrića, nakon fantastičnog nastupa na Svjetskom prvenstvu”, stoji u drugom.

Fotografija zagrljaja predsjednice i Luke Modrića očito je oduševila brojne ljubitelje fudbala. Među njima je bio i novinar BBC-ja, Vilijam Li Adams.

“Toplo mi je oko srca kad vidim predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović kako s ljubavlju sve grli, dok kiša pljušti. Riječi ne mogu opisati ono što je ona dala milijunima ljudi koji su s njom podijelili taj trenutak”, stoji u jednom komentaru.

“Francuska je osvojila utakmicu, ali Kolinda je osvojila svijet!”, napisao je jedan na Twitteru.

“Volio bih kad bi svijet imao više žena vođa kao što je hrvatska predsjednica, koja sve voli kao majka”, piše u jednom komentaru.

https://twitter.com/jojo17121/status/1018734253146685440

“Hrvatska je predsjednica bez sumnje jedna od zvijezdi ovog prvenstva, iako nije igračica. Bila je tamo s fanovima, grlila sve igrače i pokazala sjajnu ličnost”, stoji u jednom komentaru.

86 Komentara na "Kolinda osvojila svijet"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend