Mundijal 2018

Manji sukob Srba i Hrvata u Moskvi

Navijači Srbije i Hrvatske sukobili su se u Moskvi.

Na sreću, nije bilo povrijeđenih, a nakon incidenta oglasili su se navijači iz Zemuna, koji su se pohvalili “ulovom”, navijačkom zastavom pristalica Hrvatske i Širokog Brijega.

Srpski navijači doputovali su u glavni grad Rusije kako bi u srijedu prisustvovali utakmici protiv Brazila u posljednjem kolu grupne faze Mundijala.

Hrvatske pristalice će pak sjutra u Rostovu pratiti duel “vatrenih” i Islanda.

B.J.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Virus
Gost
Virus

Žao mi je ovoga Krstajića, kako jeftino proda autooritet koji je decenijama gradio baveći se fudbalom.Sve mu je ovo zakuvao bivši radikal Kokeza.

Siki
Gost
Siki

Navijac je dobro placeno zanimanje

Lipovo
Gost
Lipovo

Opet se Srbi medhusobno ,,pokoškali,, (pravoslavci i katolici). I sav problem na Balkanu je njihov odnos, uključujući i Srbe-muslimane.

Окле
Gost
Окле

Лијепо речено, тачно тако.

Izgubljeni
Gost
Izgubljeni

Šta reći. Tuga. Uživajte idioti. Manite se budalaština.

brko mali
Gost
brko mali

srecom ce cetnici brzo put morave

Blok
Gost
Blok

A Crna Gora ce da igra svetsko na kukovdan 😂😂😂😂

Lijek
Gost
Lijek

Bolje ne igrati, nego se brukati kao vi.

ccc
Gost
ccc

KRALJEVI!!!!

marius
Gost
marius

Rekoh ja . Balkanac je Balkanac ! Nema te kazne koja ce to promjenit .

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Katastrophe..

44 debila naCDM
Gost
44 debila naCDM

Debili cetnicki napali neke poštene i normalne navijače !!!

Evropljanin
Gost
Evropljanin

Četnički pokret osnovao Matija Ban, Dubrovčanin i rimokatolik. Izjašnjavao se kao Srbin. Po njemu danas nosi naziv opština u Beogradu Banovo Brdo.

Crnogorac u CG
Gost
Crnogorac u CG

Jesi li ti onaj Evropljanin sto napisa neki dan da Svicarsku cini 70% njemaca? Ako da, onda i ne cudi ovo. Reka sam ti vec da si polusvijet, polupismen i ne obeazovan. Naziv cetnik dolazi iz potrebe kada su setajedno borili makedonski i servski komiti – i da bi se migli razlikovat nazvali su servske komite cetnike. Sve drugo je… Više »

gramatix
Gost
gramatix

reč NE uz imenice i prideve (nepismen, neobrazovan, nevaspitan, neznanje, nepoštenje, neiskrenost i sl.) kad ti crnogorac prica o obrazovanosti i pismenosti…. nemoj samo o padezima ahhahaha

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Aj ne lupetaj gramatix sve istina sta covjek rece – no serebalju pravis se prepametan sa tvojim Evropljaninon – niko vas nece ni dzabe😂😂😂😂 servin da drzi lekcije kome?😂😂😂 Ni magarci na polju vas ne sljive – e jadne li nacije😂😂😂😂

Evropljanin
Gost
Evropljanin

Ja sam taj i sve je istina sto kazem. I za Svajcarsku i ovo za Cetnicki pokret i Matiju Bana. Pitaj ljude koji se razumiju u istoriju, i koji imaju pristup arhivima i vidjeces da je istina. A tebe ocigledno najvise boli. Za ove moje tvrdnje ja se smijem kladiti u tri moje stambene jedinice. A ti pricas napamet bez… Više »

Crnogoracidis
Gost
Crnogoracidis

Servin i istorija? 😂😂😂😂😂😂 Aj nelupetaj zivota ti 😂😂😂😂😂😂😂

Vucic
Gost
Vucic

Bravo i Liberijci su od srba postali … i to onih čistokrvnih … to je Dačić, naučno dokazao, nazivajući ih “naša braća”. Treba učiti od ovih bistrih i umnih ljudi … ja učim, nije me sramota da priznam …

Send this to a friend