Mundijal 2018

Maradona se oglasio nakon kolapsa: Nisam bio u bolnici, samo mi je pao pritisak

Dijego Maradona na utakmici Argentine i Nigerije (2:1) u zadnjem kolu grupee D na SP-u priredio je još jedan šou.

Tokom meča, legendarni fudbaler išao je iz krajnosti u krajnosti, od sjaja do očaja.

Prvo je u loži razvio transparent s vlastitim likom, pa odradio “seksi ples” s Nigerijkom, čime je raspalio brojne obožavatelje iznad kojih je likovao u Isusovoj pozi.

<<<Maradona ludovao pa zaspao, a onda pokazivao srednji prst<<<

Zatim je divljao, pa još luđe reagirao na Mesijev gol za 1:0, da bi izjednačenje Nigerije i njega spustilo kao i fudbalere Argentine te je zaspao kao beba.

Dramatični gol Argentine za pobjedu i provlačenje kroz grupu četiri minuta prije kraja, Maradona je proslavio novom provalom euforije: pokazivanjem srednjih prstiju cijelom svijetu.

Tu nije bio kraj Maradoninog ludila jer nakon što je Argentina jedva trijumfirala, ošamućen se srušio i gotovo onesvijestio, pa su ga članovi njegovog obezbjeđenja iznijeli iz lože, a reporteri sa stadiona javili su da je odvezen u bolnicu.

<<<Maradona u bolnici, pozlilo mu nakon meča sa Nigerijom<<<

Maradona se nakon ovako burne večeri obratio obožavaocima na Facebooku gdje ga prati gotovo devet miliona ljudi od kojih su se mnogi prepali da su možda zadnji put vidjeli idola živog.

“Želim svima poručiti da sam dobro i da nisam, niti sam bio, odveden u bolnicu. Na poluvremenu utakmice protiv Nigerije jako me bolio vrat i pao mi je pritisak. Pregledao me doktor koji mi je preporučio da odem sa utakmice, ali želio sam da ostanem jer smo rizikovali sve. Kako sam mogao da odem? Šaljem poljubac svima, hvala vam na podršci”, napisao je slavni fudbaler.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Leopold
Gost
Leopold

Maradona je nula.

Diego Maradona
Gost
Diego Maradona

sada je sve u redu.. “povukao” sam previse emocije nakon slavlja.. fala vam..

daga
Gost
daga

Legende ne umiru lako,jedan je Dijego Armando Maradona.Srecan ulazak u osminu finala ARGENTINI

tetrebu
Gost
tetrebu

obična smradina i 0 od čovjeka.

Send this to a friend