Mundijal 2018

Mesi ne vidi Argentinu kao favorita

Foto: Twitter

Iako je reprezentaciju Argentine tokom priprema za Svjetsko prvenstvo u Rusiji pratilo mnogo problema sa povredama, Lionel Mesi i dalje vjeruje da njegova zemlja može otići do kraja.

Argentina je pred početak priprema ostala bez prvog golmana Serhija Romera iz Mančester junajteda, a zatim se tokom priprema u Barseloni teško povrijedio Manuel Lancini, vezista Vest Hema.

Prva argentinska zvijezda svjesna je da njegova reprezentacija ne spada u prvi red favorita na Mundijalu, ali smatra da imaju pobjednički mentalitet.

“Idemo u Rusiju s velikim entuzijazmom i željom. Odlično smo se pripremili u našem trening kampu. Imamo sjajne individualce u reprezentaciji i borićemo se da bude izjednačeni s bilo kojim timom, iako nismo favoriti“, kazao je Mesi za argentinske medije.

Jedan od najboljih fudbalera današnjice do sada je nastupio na tri Svjetska prvenstva i kaže da je pred svako imao drugačiju situaciju.

“Iz svakog od tih nastupa izvukli smo pozitivne stvari. Veliki favoriti će doći u dobrom stanju u smislu njihovog tima i njihovih igrača. Mislim da nas čeka veoma izjednačeno Svjetsko prvenstvo“, zaključio je Mesi.

Argentina će na Svjetskom prvenstvu, koje će se održati od 14. juna do 15. jula, igrati u grupi D sa reprezentacijama Hrvatske, Nigerije i Islanda.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zabjelo
Gost
Zabjelo

Pa naravno..najbolje ti da osvojis mundijal kompleksasu jadni

Send this to a friend