Mundijal 2018

Navijači Japana pokupili smeće poslije premijerne utakmice na Mundijalu

Navijačka kultura kod Japanaca je na najvišem mogućem nivou, a potvrda toga stigla je danas poslije premijernog nastupa te selekcije na Mundijalu u Rusiji.

“Samuraji” su na startu grupe H savladali Kolumbiju sa 2:1, pa su pristalice Japana u dobrom raspoloženju dočekali kraj utakmice.

Ipak, euforija nakon velike pobjede ih nije ponijela u nebo, već su nakom meča sa osmjehom na licu pokupili smeće na tribini na kojoj su bili smješteni.

https://www.youtube.com/watch?v=Df1AfxVUC3A

Japanci su prava gospoda…

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tata
Gost
Tata

Moja djeca su naucena da ne ostavljaju otpatke za sobom. Ocu da kazem da ovaj potez Japanaca nije nesto nedostizno, potrepbno je samo malo edukacije a treba poceti od svoje familije.

Aleks
Gost
Aleks

Oces da kazes kad dodje 5000 poljskih navijaca na gostovanje onih najgorih ili nekih drugih da je normalno da treba da pociste za sobom? Ovo je gore prvi slucaj ja mislim. Ali to su japanci..

Anonimous
Gost
Anonimous

U Japanu je sasvim normalno da djeca ciste za sobom skolu i skolsko dvoriste. Ovdje je to neprimjenjivo, jer bi se odmah pobunili roditelji, jer “njihova djeca nijesu smecari”. Tuzno je sto nema te svijesti kod nas, jer to je jedini nacin da djeca shvate i prihvate svoju sredinu kao svoju obavezu i o njoj vode racuna. Ovako kako je… Više »

cia
Gost
cia

Kultura.daleko je japan

Send this to a friend