Mundijal 2018

Novčane kazne i za Krstajića, Kokezu i FS Srbije

Mladen Krstajić

Svjetska kuća fudbala (FIFA) novčano je kaznila selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića, predsjednika FS Srbije Slavišu Kokezu, kao i sam srpski savez.

Krstajić i Kokeza su nakon poraza od Švajcarske (1:2) negativno pričali o suđenju glavnog arbitra Feliksa Briha, koji je na toj utakmici, prema njihovom mišljenju, dijelio pravdu na štetu “orlova”.

Oni su dali izjave da je Srbija na toj utakmici “svjesno” pokradena.

Krstajić i Kokeza moraće da plate po 5.000 franaka.

Kažnjen je i sam FS Srbije zbog neprimjerenog ponašanja navijača i to sa 54 hiljade franaka.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vojvoda Mirko P
Gost
Vojvoda Mirko P

Hahahahha ovi u uefu su carevi… po usima i ove i ove… a sudiju niko ne pominje penal niko, war niko.. cao.. bila mu rabota.. ima li ste sansu ne pravi se ofsajd zamka na tudji dio terena.. to se uci prvi dan kad te roditelji povedu da te upisu na fudbal…

biba struja
Gost
biba struja

SRBIJA SE SAGINJATI NEĆE

nik
Gost
nik

Putpuno si u pravu da je FIFA mafijaška organizacija i UEFA ista takva, samo guraju države koje im plate više, viđeli smo i sinoć kao toboš gledaju VAR da bi dosudili nepostojeći penal Ronaldu, a ima sličnih na hiljadu primjera. Jednom će sve ovo pući kao balon i brzo će se napraviti nešto paralelno FIFInoj organizaciji, kao npr. u košarci

Zmago
Gost
Zmago

FIFA je jedna trula mafijaska organizacija dje parama mozete sve da zavrsite. Zabranjivanje komentarisanja sudjenja je smisljenja samo da bi mogle da se namjestaju utakmice. Fudbal je postao gadan sport, i ne znam kome to moze d abude vise interesantno. Ovo SP je ocigledan primjer kako se favoriti guraju.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Ne znam zasto selektor i presjednik fudbalskog saveza pominju hag ….bez obzira sto misle i je su li u pravu oni nisu politicari nego s p o r t s k i radnici….i ne brane se boje svoje zemlje ovako …pametnije sticu se prijateljstva i izvan sportskih terena na kojima su srpski sportisti postigli bas dosta obzirom na ekonomsku moc… Više »

Rješenje
Gost
Rješenje

Ne znaju da gube. Zato im i ide kako im ide. U svemu. I njima i ovima ovdašnjima što misle da su njihovi, a to im ne priznaju ni oni ni mi.

tetrebu
Gost
tetrebu

rijesenje ne laprdaj… penal cist ko suza, a ti pricas o casnom porazu ccccc

Send this to a friend