Mundijal 2018

Primili smo nesrećne golove, ali smo cio turnir igrali odlično

Zvanično najbolji igrač Mundijala Luka Modrić rekao je da je njegov tim primio nesrećne golove u finalu Svjetskog prvenstva.

Hrvatska je u meču za za titulu poražena od Francuske 4:2.

“Nije lako izgubiti finale. Možemo biti ponosni, dali smo maksimum, bili smo bolji većim dijelom utakmice. Međutim, nesrećne golove smo primili i oni slave. Cijeli turnir je bio odličan, ali sada su osjećanja pomiješana”, rekao je Modrić.

Lukinu tugu malo je smanjila nagrada za najboljeg igrača prvenstva.

“Ponosan sam na priznanje. Hvala ekipi jer bez njih to ne bi bilo moguće. Kada sam vidio reakciju navijača znao sam da smo napravili nešto veliko”, dodao je Modrić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorka 100%
Gost
Crnogorka 100%

Bravo momci! LAVOVSKO 💗 za svoju zemlju ste pokazali i to je jedini ispravni put!

Sportista
Gost
Sportista

Tipican jugoslovenski poraz. Igrali su najbolje na prvenstvu,bili bolji i na kraju izgubili.Francuska je u prvom poluvremenu imala jedan udarac i dala dva gola. Za podsjecanje Crvena Zvezda je u Bariju, u finalu Lige Sampiona igrala bunker, jedini put u njenoj istoriji i osvojila Ligu sampiona. Tako je trebala igrati Hrvatska.

Tijana
Gost
Tijana

Koje nesrećne golove? Penal je bio čist, a Grizmanov prvi gol se video iz aviona da će biti gol. Treći gol Francuza je iz savršene akcije. Pre bi se reklo da su Hrvati dali dva srećna gola, posebno drugi. Objektivno gledam, iako sam navijala za Hrvatsku. Nego, najviše mi žao što nisam otišla do kladionice, tipovala sam na 3-1,a uplatila… Više »

MNE-istinski
Gost
MNE-istinski

Zaista je tako, francuzi su nezasluženo pobijedili … bili ste bolji.Vi ste imali igru, a oni sreću.

emenman
Gost
emenman

Svaka čast Luka, i tebi i timu. Budite ponosni.

Primorac
Gost
Primorac

Bravo Luka,veliki pozdrav tebi i ekipi, ti si veliki vođa i velii čovjek, Vi ste ponos ne svoje zemlje nego čitave regije.

Sandžak
Gost
Sandžak

Tako je…a dali ste srećne

Send this to a friend