Mundijal 2018

Tužan kraj za Srbiju

Legendarni fudbaler Predrag Mijatović smatra da je bilo nerealno očekivati plasman Srbije u drugu fazu Mundijala, ali da je postojala šansa za tako nešto da je protiv Švajcarske bio drugačiji rezultat.

Srbija je završila kao treća u Grupi E sa pobjedom i dva poraza.

“Tužan završetak, rekao bih. Bilo je potpuno normalno da će Brazil učiniti sve da pobijedi utakmicu. Greška je utakmica sa Švajcarskom, u kojoj je Srbija imala dobar rezultat i jednu dobru poziciju u grupi… Međutim, desile su se neke stvari koje u ovakvim situacijama skupo koštaju svaku selekciju. Desilo se da su izgubili utakmicu i napravili korak unazad”, istakao je Mijatović gostujući na Prva tv i dodao:

“Igrači su svakako imali veliku želju i dali su sve od sebe. Međutim, pitanje je koje su njihove mogućnosti, gdje su limiti… Dobro je biti ambiciozan, ali morate znati koji su vaši dometi i koliki je vaš kvalitet. Mislim da je u ovom momentu odlazak na SP veliki uspjeh, sve ostalo je trenutno nerealno. Mora se napraviti dobra analiza i stvoriti tim koji će obezbijediti plasman na Evropsko prvenstvo, kako bi ovi mladi igrači imali kontinuitet igranja na velikim takmičenjima”, rekao je Predrag Mijatović.

Brazil je poslije pobjede na Srbijom osvojio prvo mjesto u grupi E, ispred Švajcarske. Srbija i Kostarika su spakovali kofere za povratak kući.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
realan
Gost
realan

zasto pljujete na covjeka jer mu je zao,pa on je igrao za tu reprezentaciju kada smo bili zajedno?

Kriterij
Gost
Kriterij

U kojoj mjeri neko treba da je funjara da Mijatovića nazove funj …..! Nego eto narod veli, bolest je svačija !

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Steta za CG…Sto se nije izborila…Pola Reprezentacija u Rusiji je losije od CG..Al nemamo izbornika…Nemam Savez..Nemamo Pamet(vrhunske nogometase imamo)..Opet se vrtimo u Krug…Jer isti sjede na svoja mjesta)..Godinama se vrtimo u Krug..isto nas ceka dok pravi ljudi ne dodju na pravo mjesto???????????????

Mmmm
Gost
Mmmm

Crna Gora nema kvalitet za takmičenje kao što je svjetsko prvenstvo. Broj kvalitetnih igrača je mali a domaća liga je loša i bez kvalitetnih timova. Osim Savića nemamo igrača koji je standardan prvotimac u nekom jačem evropskom klubu. Treba biti realan i ne očekivati nemoguće. Baza za fudbal u cg je previše mala i slabašna.

Roma
Gost
Roma

Dukljanine..
Izbornik bi trebalo da bude sta…prevedi to

SAVICEVIC 10
Gost
SAVICEVIC 10

A zasto niko ne postavi pitanje zasto je smijenjen Muslin.. kako to da ih je doveo na turnir sa prvog mjesta a za sam turnir nine valjao nego je bolji za to bio pocetnik koji ne zna sta ga je naslo… ako ne mogu da pobijede jednu svajcarsku kojoj smo mi odolijevali i nosili se sa njima i u grupi… Više »

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Zasto nebi trebali ici na sp pa i ako su ispaliispala je njemackanogo jaca od mnogo slabijeg protivnika.italija se nije ni plasirala.poljska je ispala.kvalifikacije su jedno a sp drugo.za trenera se slazem.mnoge reprezentacije nisu pokazale svoj maksimum.zao mi sto se mi nismo plasirali,jer gledajuci kvalitet fudbala velikog broja ekipa,mogli smo i mi toliko da pokazemo ako ne i vise.

Kita cvijeca
Gost
Kita cvijeca

Kakva je ovo funjara od covjeka….milija mu je srbija no kuca….3,14

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Dje ti to vidis. Ja se sjecam da je podrzavao Mila i nezavisnost a to sto voli i Srbiju uopste nije lose. I ha volim Srbiju i navijam za nju osim kad igra protiv Crne Gore. Priznajem da je tesko navijati za Srbiju a da si Crnogorac jer ti posrbice ubijaju zelju za tim.

Roma
Gost
Roma

Tako je legendoo..ali sudija brihhhh……sve mu j…….

Send this to a friend