Mundijal 2018

Tužni smo i ponosni, ovo je velika stvar za Hrvatsku

Zlatko Dalić

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić rekao je da su njegovi izabranici tužni i ponosni poslije poraza u finalu Mundijala od Francuske.

“Vatreni” su stali na posljednjem koraku u borbi za svjetsku titulu, a u finalu su izgubili 4:2.

“Čestitam Francuzima na titulu. Mi smo tužni i ponosni. Odigrali smo dobro, ali nas je presjekao penal u finišu prvog dijela. Žao nam je što nismo uspjeli da osvojimo titulu, ali to je život, to je fudbal”, rekao je Dalić.

Bek Hrvatske Šime Vrsaljko svjestan je istorijskog uspjeha nacionalnog tima.

“Ostavili smo srce na terenu. Nadam se da su svi naši navijači vidjeli da smo dali sve što smo imali. Mislim da smo napravili nešto što će se pamtiti dok postoji naš fudbal. Ovo je velika stvar za Hrvatsku”, rekao je Vrsaljko.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bhf
Gost
Bhf

HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA !!!

Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

SVAKA VAMA CAST,BUDITE PONOSNI I NA SREBRO,OSTAVILI STE SRCE NA TERENU!

Prakticno
Gost
Prakticno

Trebao si igrati njihovu igru,parkirati autobus ispred gola,kao Francuska, bilo bi 0:0 i dobijes na penale, pamti se rezultat. I najvece ekipe tako osvajsju pehar. Ovako imas pohvale i zal, da ste bili bolji i sl, kao u vremena SFRJ.

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Gospodin coek, jos je igra za nasu Buducnost 🔵⚪🔵 Fenomenalan uspjeh srebro hrvata, protiv onakvih francuza se nije moglo…Kad bi mi igrali i 10i dio kao sto oni igraju..

cesare
Gost
cesare

S obzirom da Francuska ima 67 miliona stanovnika, da je ekonomska i svakakva druga velesila, sa 80 posto crnih i meleza u svom timu , ovo je ogroman uspjeh za Hrvatsku malenu zemlju sa 4 miliona stanovnika.

Mirko
Gost
Mirko

S obzirom da si kao i vecina navijaca Hrvatske rasista utuli se. Ili da posaljemo Balkance na DNK analizu da vidimo odakle su. Bilo bi vrlo sareno.

Gunslinger
Gost
Gunslinger

A ne nego cemo navijat za Senegal. Cujes li ti sebe kralju? Sto ti smeta sto je vecina zdravorazumnih gradjana CG navijala za Hrvatsku? Brao

Send this to a friend