Mundobasket 2019 Svjetsko prvenstvo u košarci

Đorđević: Argentina igra lepršavo, čeka nas slična utakmica kao protiv Španca

Aleksandar Đorđević, foto: FIBA

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je da protivnik u četvrtfinalu Mundobasketa, Argentina, igra slično kao i selekcija Španija, koja je u nedjelju nadigrala “orlove” na zatvaranju druge faze takmičenja.

“Gaučosi” su do plasmana među osam najboljih stigli sa perfektnim učinkom i sa dosta samopouzdanja dočekuju susret sa jednim od favorita za zlato na Svjetskom šampionatu.

“Argentina igra lepršavu, pravu argentinsku košarku, sa mnogo asistencija, nesvakidašnjih poteza vezanih za dva plejmejkera, motore ekipe, Laprovitolu i Kampaca, uz amblem Argentine već dvije decenije, Luisa Skolu. Imaju igrače poput Deka, Brusina, koji su se digli klupski, uz Deliju čine okosnicu tima… Čeka nas slična utakmica kao što je bila protiv Španije”, rekao je Đorđević.

Uprkos težem putu do dobrog rezultata, selektor Srbije je istakao da njegova ekipa zna šta treba raditi u ovakvim situacijama.

“Moramo potpuno mirno da uđemo u sledeću utakmicu. Idemo u četvrtfinale, da tražimo našu igru i šansu, znamo šta donosi polufinale. Dakle, ovo je najznačajnija utakmica na šampionatu”, zaključio je Đorđević.

Utakmica Srbija – Argentina igra se sjutra od 13.00 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nije bitno
Gost
Nije bitno

Navijači se ipak nadaju da vas ne čeka slična utakmica kao protiv Španaca. 🙂

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Argentinaaaaa!!!!

sasa
Gost
sasa

Argentino do pobjede H Novi je uz Argentinu trpaj Ci,,,,ju

Zoran
Gost
Zoran

Kako je kod kod vas u Rozaje?

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Ako je budes vodio kao protiv Spanije,mozes se pozdraviti

Piksi
Gost
Piksi

Znaci izdimiste ga

Send this to a friend