Mundobasket 2019 Selektor Srbije svjestan snage svojih izabranika

Đorđević: Imamo razna oružja, težimo ka još boljoj igri

Aleksandar Đorđević, foto: FIBA

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević bio je zadovoljan još jednom partijom svojim izabranika, koji su sa 43 poena razlike deklasirali Portoriko na startu druge faze Mundobasketa.

To je četvrta ubjedljiva pobjeda “orlova” u Kini kojom su, nakon trijumfa Španije nad Italijom, obezbijedili plasman u četvrtfinale.

“Ne znam šta bih rekao. Bila je teška utakmica za nas, imali smo ozbiljan pristup, igrali smo tako do kraja. Dobro smo rješavali situacije, nismo dali Portoriku šansu da se vrati. Moramo sada da se lijepo oporavimo kako bismo se spremili za naredni meč“, poručio je Đorđević.

Srbija plijeni igrom, na obje strane terena.

“Imamo tu raznovrsnost, tome se teži kada se dođe do ovakvog takmičenja. Imamo razna oružja. Imamo još mjesta za napredak, moramo da težimo ka još boljoj igri, to je ono što će nam dati kvalitet i snagu“, kazao je selektor Srbije.

Naredni meč “orlovi” igraju za dva dana protiv selekcije Španije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

Hoce li navijat Kacavenda?

Nezavisna Boka
Gost
Nezavisna Boka

Hoce, ako mu izadjes iz kuce prije pocetka utakmice.

Rozana
Gost
Rozana

Da smo ostalu sa ovima u zajedmickoj drzabi neko bi i cuo i znao za nas… Ovako cemo medalju i Bajern iz minhena vidjet … nikad

Onako
Gost
Onako

A sta to oni imaju od medalje, lakse im padne mjesec sa platama koje imaju. Bolje da se ugledamo na Luksemburg, pa da i ne gledamo medalje. Sto se tice Bajerna, let do Minhena je pola sata duzi nego do Beograda, pa kome se gleda, ljepse je u Minhen nego u Beograd. Medalje imaju smisla kada idu uz rezvijene zemlje,… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Hvala vam što nijeste.

Send this to a friend