Mundobasket 2019 Selektor svjestan da je njegov tim podbacio, naročito u prvom dijelu

Mitrović: Igrali smo loše, bićemo spremni za Novi Zeland

Selektor Crne Gore Zvezdan Mitrović rekao je da je njegov tim loše odigrao u prvom meču šampionata, ali da će biti spreman za meč sa Novim Zelandom.

Slaba igra u prvom dijelu, odvela je u poraz našu selekciju.

“Loš debi na prvenstvu. Znali smo da su Grci bolji tim, ali smo u prvom dijelu odigrali loše. U nastavku smo bili bolji, ali su Grci imali veliku prednost iz prvog dijela i priveli utakmicu kraju”, rekao je Mitrović na konferenciji za novinare.

U našem taboru već se okreću utakmici protiv Novog Zelanda.

“Bez obzira na ovo što se desilo, znamo da je Novi Zeland mnogo važnija utakmica za nas. Taj meč je jedna od karata za plasman u drugu rundu. Svi smo željeli da se borimo, ali bilo je teško očekivati da se pobijedi Grčka večeras. Dali smo 16 poena za poluvrijeme, 44 u nastavku. Bićemo spremni za Novi Zeland”, poručio je Mitrović.

Crna Gora i Novi Zeland igraće u utorak od 10 sati po našem vremenu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
...
Gost
...

Ja sam veliki navijac reprezentacije,ali ljudi kad cete shvatiiti da mi nrmamo ekipu..Imas 2 centra i to je to..ostalo je prosjek,jednostavno ti zatvore reket a niski igraci nisu dorasli ovakvom takmicenju..zato je bolje da su poveli Klajica i Carapica jer bi im ovo iskustvo dosta znacilo,a i Djurisic je bolji od dostinje odje.

Mne10
Gost
Mne10

Svaka ti je na mjestu,isto to mislim,korisnije je bilo pripremati Kljajica i Carapica,nego voditi Seada i Aleksu koji realno ne zasluzuju tu da budu,

Tijana 1
Gost
Tijana 1

Možda grešim, ali mislim da ovaj trener nije dorastao da ozbiljno vodi reprezentaciju. A ovo sa Grčkom je u neku ruku i dobro. Da su tako traljavo ušli u utakmicu sa BRA ili NZ, izgubili bi sigurno. Od Grčke bi svakako izgubili, jer realno na svim poljima su bolji i to bi bio kraj, a ovako još uvek nije. Tako… Više »

Marko996
Gost
Marko996

Problem su pojedini igraci koji nisu dorasli ovakvom izazovu

Tijana 1
Gost
Tijana 1

I to, ali nismo ih birali ti i ja, već neki drugi…
Al sad šta je tu je.

Pjer
Gost
Pjer

Vazno je da nas optimizam ne napusti

Delboj
Gost
Delboj

Dubljevic je taktikom za ovaj mec bio totalno izgubljen. Ostavljen da cuva Janisa i Printezisa, mnogo brze igrace od njega, a u napadu nije bilo pozicije za njega jer je u reketu bio neborbeni Vucevic.

Nex
Gost
Nex

Bice bolje u Bijelo polje

Marko996
Gost
Marko996

Mitrovicu ni ti sam ne vjerujes u pobjedu protiv NZ

ivn
Gost
ivn

bicete sppremni da opet izgubite. sram vas bilo

Send this to a friend