Mundobasket 2019 Svjetsko prvenstvo u košarci

Popovič: Bogdanović nezaustavljiv, Srbija puna talentovanih igrača

foto: FIBA

Selektor košarkaša Sjedinjenih Američkih Država Greg Popovič je poslije poraza od Srbije kazao da im nije bilo lako protiv mlade, ali i iskusne ekipe.

Amerikanci su izgubili od “orlova” 94:89 i za kraj Mundobasketa čeka ih borba za sedmo mjesto protiv Poljske ili Češke.

“Srbija je puna talentovanih igrača, odlično vođena od Đorđevića, koji radi dobar posao. Nije nam bilo lako sa ekipom koja ima mlade, a iskusne košarkaše”, rekao je Popovič i dodao:

“Bogdanović je ponovo bio nezaustavljiv”.

Za Sjedinjene Države će, bez obzira na epilog u meču za sedmo mjesto, ovo svakako biti najlošiji plasman u istoriji, pošto su do sada uvijek bile među šest najboljih timova na svijetu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Talog
Gost
Talog

Bez obzira na plasman.Srbija je dokazala da je najbolja ekipa u svijetu.
Koliko se puta pokazalo da najbolji ne budu i prvi.Brazil u fudbalu.SSSR u hokeju i kosarci.Srbija i Madjarska u vaterpolu.Japanci u Gimnastici…..

gost
Gost
gost

Koliko zalostan komentar….Prvi su samo oni koji to dokazu na terenu.Navikli smo na Vas da slavite vlastite poraze.Samo nastavite.

putalj
Gost
putalj

Najbolja jer je pobijedila Amere?? Pobijedili su ih i Francuzi a zamalo i Turci.. standardno od gubitnika komentar..

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Богдановић је одличан али није незаустављив. То су показали Шпанци и Аргентинци. Драго ми је што је Србија побиједила САД али то је пирова побједа.

gost
Gost
gost

Talentovanih taman za 5 mjesto.Vazda navijaci Srbije bili zadovoljni ka sto ste na ovo prvenstvo.
Ova pobjeda posluzice opet da od svog poraza napravite pobjedu.E tu ste za zlatnu medalju.
E viva,nego sto!!

Novosadjanin
Gost
Novosadjanin

Prvo ovo jeste pobeda ne poraz. leci komplekse negde drugde. Drugo, a to nam kaze ko? Crnogorci koji od 25 mesta prave neki uspeh. Istorijska pobeda, jedna protiv Japana … zezas me ?? Daj molim te. U regionu smo iznad svih u basketu dva koplja. Kao Hrvati u fudbalu. Moglo je i bolje naravno, ali nemojte nam vi ovakve stvari… Više »

gost
Gost
gost

Meni je drago da ste zadovoljni.Ja vam zelim i sledeci put slicno zadovoljstvo.Al cudi me proslo je bez teorija zavjera,sudija…Mislim sve OK.5 mjesto ,svi zadovoljni??Na kraju cestitke normalno

Sto
Gost
Sto

Ajde druze komebtarisi na kurir…

brize norton
Gost
brize norton

Vjerovatno misliš basket 3 na3? Da te podsjetim, Slovenija je prvak Evrope u košarci. U finalu bila bolja od Srbije. Toliko o kopljima…

Zvijusko
Gost
Zvijusko

Ma nije bre cini ti se Sehovic je najbolji🤣🤣🤣

Send this to a friend