Mundobasket 2019 Svjetsko prvenstvo u košarci

Popović: Još nismo na željenom nivou

Selektor košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Greg Popovič izjavio je da ta selekcija još uvijek nije na očekivanom nivou, te da ne bi bilo nezasluženo da je Turska izašla kao pobjednik iz međusobnog meča.

Amerikanci su tek nakon produžetka našli način da savladaju Tursku sa 93:92, koja je u završnici promašila čak četiri vezana slobodna bacanja.

“Bila je ovo velika utakmica, a to smo znali i prije njenog početka. Oba tima su mogla da pobijede. Ekipa protiv koje smo igrali večeras, pokazala je iskustvo i ogroman napredak, što nas je natjeralo na ogromne napore. Još nismo na očekivanom nivou i dalje pokušavamo da budemo bolji”, izjavio je Popovič.

Amerikanci su osigurali plasman u drugi krug Mundobasketa, a u posljednjem kolu grupne faze igraće sa Japanom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kutinjo
Gost
Kutinjo

Popoviću Srbine. Srbija do Tokija!!!Srbija do Pekinga!!! Dogodine u Prizrenu!!! Dogodine u Kninu!!!

Kot
Gost
Kot

Tokio i peking su na istok a ovaj je pošao na zapad kao i većina kojima je tolko dobro u srbiji da jedva čekaju da bježe na zapad. Što se tiče prizrena i knina mislim da mož da ideš i ove godine tamo. Niko ti neće zabraniti.

Aco655
Gost
Aco655

Tako to rade odlicni treneri. Isto tako i radi Fener od pocetka krenu slabu i kako odmice sezone sve su bolji. Zato kod njih nema na pola sezone pad forme.

Bosko
Gost
Bosko

Je li ovaj Popovic sa Meduna

Alan
Gost
Alan

Lako moguće da jeste. Pravi Srbin!

Send this to a friend