Mundobasket 2019 Selektor Mitrović kratko analizirao posljednji meč na Mundobasketu

Srećni smo zbog istorijske pobjede za našu košarku

foto: FIBA

Pobjeda na kraju Mundobasketa obradovala je selektora Zvezdana Mitrovića.

Crna Gora je nadigrala Japan 80:65 i trijumfom se oprostila od prvog nastupa na prvenstvu svijeta.

“Veoma smo srećni što smo pobjedom završili Svjetsko prvenstvo. Prethodno smo odigrali izjednačenu utakmicu sa Turskom. Bio je ovo naš prvi nastup na Mundobasketu, drago mi je što smo predstavljali našu zemlju i došli do istorijske pobjede”, rekao je Mitrović na konferenciji za novinare.

Crnogorski košarkaši su prethodno pretrpjeli četiri poraza na Mundobasketu.

Najbliži pobjedi bili su prije dva dana, kada su ispustili prednost u finišu meča sa Turskom.

Nacionalni tim naše zemlje sjutra kreće iz Kine ka Crnoj Gori.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prc CG
Gost
Prc CG

Ko je srećom?????

SIgmund
Gost
SIgmund

ja stvarno ne bih nista pricao da sam na mjestu selektora. Nasli se protiv Japana dokazivat uz sav respekt Japanu

free samples
Gost
free samples

ja sam Zvezdo mislio da ce nas Japan rassarafiti posto si kukao posle brazila da brazil ima 200 meleona ljudi te turska 100 meleona dje cemo mi protiv njih sa 500 000.Inace Japanaca 121 milion …..ostavka selektore a ne istorijski uspjeh!!!

Steve-0
Gost
Steve-0

Unpopular opinion, ali ako cemo da realno sagledamo stvari, slabiji smo od sve 4 reprezentacije od kojih smo porazeni na SP. Na stranu fraze o tome kako je sam po sebi uspjeh plasirati se na SP, ali sa ovakvom bekovskom linijom zaista i to jeste veliki uspjeh. Od pozicija 1-3 samo Ivanovic i Popovic imaju neki kvalitet, sve ostalo su… Više »

Janus
Gost
Janus

Slažem se. Bolje bi bilo da su već na ovom prvenstvu pozvali nekog od mlađih momaka umjesto Needam-a, makar bi sticali iskustvo. Svakako ne bi gore odigrali od njega.

Commentator
Gost
Commentator

Bilo bi više “istorijski” da smo dobili i Tursku. Mislim da i košarkašima i svim drugim reprezentativcima treba ozbiljna psihološka priprema. Ne može neko tokom svjetskog šampionata da kaže kako tokom šampionata dižu formu. Na šampionat se dolazi u top formi. Igra se bez kalkulacija i, što je najvažnije, igra se i iznad svojih mogućnosti jer se igra za svoju… Više »

free samples
Gost
free samples

mislis na Sehovice protiv svojih?

Prč
Gost
Prč

Sehovici i ostali su doveli cg do sp beso ze zaboravi tada smo ih sve slavili.nije vucevic.a zelja i zalaganje jeste bilo vece u kvalifikacijama nego na sp

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Sehovice je doveo DPS

Marko996
Gost
Marko996

Jes strasan su ucinak Sehovici imali u kvalifikacijama ajde ne sprdaj se zna se ko nas je odveo na svjetsko tu su Dubljevic,Ivanovic i Nidam najzasluzniji bili

Send this to a friend