Ostali sportovi Veliki šampion

Agaev stiže u Tivat

“Najtrofejniji karatista svih vremena, Azerbejdžanac Rafael Agajev, boraviće 18. i 19. avgusta u Tivtu gdje će voditi seminar koji organizuju opština Tivat, Karate klub Mawashi 2015 iz Tivta i Karate savez Crne Gore”, najavili su iz opštinskog Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja.

Petostruki šampion svijeta i 11 puta prvak Evrope na seminaru će edukovati 200 karatista i sportskih radnika iz Hrvatske, BiH, Srbije, Albanije i Crne Gore.

Seminar će otvoriti predsjednik opštine Siniša Kusovac, ministar sporta i mladih Nikola Janović, predsjednik KSCG, Ivan Krstajić i predstavnik kluba Karate klub Mawashi 2015 na čiji poziv Agajev i dolazi u Tivat.

Predsjednik opštine Tivat primiće najtrofejnijeg karatistu u ponedjeljak, 19. avgusta, a prijemu će prisustvovati predsjednik KSCG, direktor karate reprezentacije CG, te osvajači medalja na svjetskim i evropskim prvenstvima: Marina Raković, Milena Jovanović Jelena Maksimović, Mario Hodžić, Bojan Bošković, Nenad Dulović i Nikola Malović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vozd
Gost
Vozd

A u HN stize 6 jov vise ime

Send this to a friend