Ostali sportovi MMA

Bakočević se sjutra bori za pojas najopakijeg borca na Balkanu

Crnogorski MMA borac Vaso Bakočević boriće se sjutra u Zagrebu protiv Hrvata Ivice Truščeka za nezvaničnu titulu najopakijeg borca na Balkanu.

Ovaj dvoboj održaće su u okviru “Fight Nation Championship” organizacije, a prvobitno je bilo planirano da se događaj umjesto u Zagrebu održi na ostrvu Pag.

“Može na parkingu, može i u garaži, znam da bi i Ivica pristao. Potući ćemo se. Nema kod mene spremanja, tuča je tuča za mene. Tukao sam se od diskoteka pa do ovakvih ‘eventova’. Volio bih da osvojim titulu BMF-a Balkana, ali ne mislim o tome ni o novcu. Ovdje sam da se osvetim za poraz prije sedam godina. Iskompleksiran sam lik i to ću napraviti”, rekao je Vaso nakon jučerašnjeg otvorenog treninga.

“Psihopata” je u dosadašnjoj karijeri upisao 40 pobjeda i 19 poraza. S druge strane, Trušček je na učinku 38 trijumfa, 35 poraza.

Pored Bakočevića, u Zagrebu će se sjutra veče boriti još jedan naš MMA borac. U pitanju je Miloš Janičić koga čega dvoboj sa Tončijem Peruškom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Da ja.
Gost
Da ja.

Vaske pozdrav od komšije i svako dobro.

Triso
Gost
Triso

Rijetki Crnogorac koji nije poslije dva dana u BG propričao ekavicu i počeo omalovažavat svoju domovinu! zato jedan poklon i snažna podrška našem velikom šampijonu!

jonus
Gost
jonus

Velika podrska brate. Samo naprijed

Elf
Gost
Elf

Ajde Vaso brate prospi ga ka casu vode !

Slobo cipol
Gost
Slobo cipol

Prosuo ga je

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Svi smo uz tebe,zemljače!

Send this to a friend