Ostali sportovi

Beranac oborio Ginisov rekord u tamišivari

Žarko Janković, trener Sambo kluba Berane, u okviru manifestacije „Dan ginisovih rekorda“ u Tuzli oborio je danas Ginisov rekord u disciplini tamišivari.

Janković

Janković je za samo 9,74 sekunde polomio 82 siporeks ploče držeći jaje u ruci i tako uzeo titulu rekorderu Austrijancu Adu Dulasu.

https://www.facebook.com/samboklub.berane/videos/pcb.890653761091450/890652107758282/?type=3&theater

Janković je bio jedini predstavnik Crne Gore na ovom takmičenju.

“Ovo je bio težak zadatak, ali uz volju i istrajnost prema cilju uspio sam. Novi svjetski rekord je vraćen u Berane- Hvala svima koji su me podržali na ovom putu”, poručio je Beranac.

Kako je kazao za CdM, osjećaj je izvanredan, ali ne planira pauzu.

“Dalji planovi su klubska takmičenja koja su pred nama već naredne sedmice u Pljevljiva. Nakon toga ima još par nekih turnira, a u februaru  je veliki turnir u Vršcu. Takođe, u prvoj nedelji marta u Beranama održava se IFC(International Fightland Championship), a u aprilu biće Dan Ginisovih Rekorda Montenegro 2018”, istakao je Janković.

On je pred samo takmičenje u Tuzli kazao da se radi o istom rekordu, samo što je u pitanju bio veći broj ploča koje treba da razbije za manje vremena.

“Bio sam iznenađen time što sada za 18 sekundi moram razbiti 80 ploča, dok je u ponudi, koju sam prije ove manifestacije dobio, bilo navedeno da za jedan minut treba da razbijem 79 ploča”, rekao je Janković pred takmičenje.

S.B. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
suljo suljevic
Gost
suljo suljevic

Berane do Tokia…

Svaka čast
Gost
Svaka čast

Cgcgcg

neko tamo
Gost
neko tamo

Bravo momče!

Etotako
Gost
Etotako

Bravo mjastore!!

frki
Gost
frki

Sta radi žare moj skolski drug cestitam ti druze . Sve najbolje

Žare
Gost
Žare

Evo bzv ti

zax
Gost
zax

Mogu li znati koji moj skolski…..

Send this to a friend