Ostali sportovi

Bjelica i Nikolić u posjeti Ani Milačić

Službenu posjetu grčkim univerzitetima, rektor Univerziteta Crne Gore prof. Dr Danilo Nikolić i predsjednik Upravnog odbora UCG prof. dr Duško Bjelica iskoristili su i za posjetu Ani Milačić, najboljoj rukometašici Grčke i apsolventu Studijskog programa za sportske trenere za rukomet, na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje UCG.

Milačić se u Atini već nekoliko mjeseci uspješno oporavlja od teške povrede ligamenata koljena, koja je za kratko odvojila od terena. Počela je sa treninzima i uskoro će ponovo predvoditi rukometašice AEK-a.

Protekle sezone Milačić je imala najbolje životne partije u dresu AEK-a a iz Atine, što je ovom klubu dalo doprinos u osvajanju duple krune u Grčkoj. Sa grčkim klubom AEK osvojila je titulu prvaka Grčke i Kupa Grčke.

Milačić je prošla sve selekcije rukometnog kluba „Budućnost“ i sve mlađe selekcije Crne Gore. Prije grčkog kluba, igrala je u Srbiji, Makedoniji i Hrvatskoj. Dobitnica je i priznanja koje u cilju promocije crnogorskog sporta dodjeljuje Crnogorski naučni časopis „Montenegrin Journal of Sports Science and Medicine“.

Prof. dr Bjelica i prof. dr Nikolić su u Grčkoj povodom jačanje bilateralne saradnje sa grčkim univerzitetima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Balsa
Gost
Balsa

Doktor odskoka lopte! Od svih naucnika, umjetnika i profesora u Cg zar niko do jedan difovac nije mogao doci na celo drzavnog Univerziteta!? Dotakli smo dno

Bezdimni
Gost
Bezdimni

Je li Dule ponio loptu da prezentuje uživo Repulziju, to čudesno otkriće?

DUKLJA
Gost
DUKLJA

Službenu posjetu grčkim univerzitetima, predsjednik Upravnog odbora UCG prof. dr Duško Bjelica je iskoristio da sagleda mogućnost njegovog uključivanja kao član Komisije na neki od Konkursa za dodjelu sredstava

Send this to a friend