Ostali sportovi Zaslužili priznanje zbog odličnih rezultata

Božović: Ponosna sam na naše mlade sportiste

Vršiteljka dužnosti pomoćnice direktora Uprave za sport i mlade, Ksenija Božović, danas je u prostorijama Uprave ugostila mladu vaterpolo reprezentaciju Crne Gore, koja je osvojila bronzu na Svjetskom prvenstvu u Pragu.

Značajno je istaći i da je shodno navedenom našim vaterpolistima utvrđen status perspektivni sportista.

Današnje gošće vršiteljke dužnosti pomoćnice direktora, Božović bile su i dvije uspješne mlade sportistkinje, Milena Jovanović, koja je osvojila prvo mjesto na Prvenstvu Evrope za kadete, juniore i U21 u kategoriji +68kg, koje je održano ove godine u Finskoj i Helena Backović, osvajačica prve medalje na istom Prvenstvu u kategoriji – 47 kg.

Njima je takođe dodijeljen status perspektivnog sportiste, te su time i stekle pravo na jednogodišnju stipendiju od Uprave za sport i mlade.

“Ponosna sam na naše mlade sportiste koji zaista postižu izvanredne rezultate i najmanje što mi, kao Uprava nadležna za brigu o sportistima, možemo da uradimo jeste da ih nagradimo za postignute rezultate i time ih prepoznamo i motivišemo u daljem radu. Želim im svima puno sreće i nadam se da će nastaviti da nas čine ovako radosnim, kao i do sada”, poručuje Ksenija Božović, vršiteljka dužnosti pomoćnice direktora Uprave za sport i mlade.

Send this to a friend