Ostali sportovi večeras kreće finale plej-ofa

Budva i Budućnost volej u borbi za novi trofej

Da li će odbojkaši Budve nastaviti s osvajanjem trofeja, kao nedavno u Kupu, ili će Budućnost Volley smoći snage da pruži jači otpor nego u borbi za prvi trofej u sezoni, vjerovatno će se znati poslije prvog meča finalne serije plej-ofa u kojem Budvani u srijedu, 7. aprila od 18 časova u Mediteranskom sportskom centru dočekuju velikog rivala. Prema svemu prikazanom tokom čitave sezone, odbojkaši Budve su favoriti, ali to će morati da potvrde na terenu.

“Spremni dočekujemo završnicu prvenstva. U odličnoj smo formi ako tako mogu reći, poslije osvojenog Kupa, odigrali smo odlično dvije polufinalne utakmice plej-ofa. Cijela sezona nam staje u ovih nedjelju dana, zato nemamo prostora za greške, već moramo da pokažemo našu najbolju igru i ono zašta smo trenirali osam mjeseci. Dobro poznajemo ekipu Budućnosti, dok se budemo držali dogovora i igrali našu igru, rezultat sigurno neće izostati”, kazao je Ivan Zvicer.

I u redovima Budućnost Volley-a očekivali su da će pružiti jači otpor Budvanima nego što je to bio slučaj u finalu Kupa. Finale plej-ofa je šansa da se iskupe.

“U finalu Kupa Crne Gore nismo odigrali na svom nivou i svakako da nam je cilj popraviti utisak. Žao nam je, jer smo mnogo bolje trenirali nego što smo odigrali tako važnu utakmicu. Mislim da rezultat finala Kupa nije pokazatelj realnog stanja na terenu. Siguran sam da imamo kvalitet da se nosimo sa ekipom Budve. Trudićemo se da u određenim segmentima igre budemo sigurniji i da odigramo sa što manjim brojem grešaka. Uz veliku želju, dobru energiju i ako budemo na svakoj lopti, možemo se nadati pozitivnom rezultatu u finalnoj seriji”, ističe Bojan Radović, kapiten Budućnost Volley-a.

Finale se igra do tri pobjede.

Utakmice se igraju se bez prisustva publike.

Send this to a friend