Ostali sportovi

Cetinjanin sanja titule WBC, WBO i IBF i meč pred domaćom publikom

Marko Radonjić krupnim koracima osvaja ringove u profesionalnom boksu.

Stameni Cetinjanin je na 11 borbi ostvario maksimalan učinak, a sve je rivale nokautirao, pa je interkontinentalni šampion GBU federacije.

Kaže da nije bio uvjeren da može, međutim pronašao se u Njemačkoj, gdje radi u kampu jedne od najvećih promoterskih kuća u Evropi – Saurlenda.

“Nijesam vjerovao u ovoliki uspjeh, prvenstveno zato što nijesam vjerovao u sebe i svoj potencijal. Od samog početka sam znao da će biti mnogo teško i da će trebati puno vremena da se priviknem na naporni rad i promjenu sredine. Srećom, imao sa kvalitetan tim stručnjaka pored sebe, bez kojih siguran sam, ne bih ostvario ovakav rezultat. Strogi njemački profesionalizam, spartanski način života, i briga za najmanju sitnicu učinila su da ojačam i promijenim svoje dosadašnje navike življenja. Mogu reći koliko god to surovo zvučalo, da sam se ja na to navikao, i da mi je negdje žao što nijesam ranije tako živio – kaže Radonjić za “Cetinjski list”.

On se nada da će uz pomoć svoje ubitačne ljevice uspjeti da se nametne i u najvećim bokserskim federacijama WBC, IBF i WBO.

Ipak se nada meču na svom Cetinju.

“Postoji mogućnost da dovedem svoj tim ovdje, jer oni su upoznati sa ljepotama naše zemlje. Moj doktor je čak redovan gost u Budvi dugi niz godina. Oduševljen je ovakvom idejom tako da ću nastojati u dogledno vrijeme da uz njihovu pomoć organizujem meč pred domaćom publikom. To bi bio odličan potez kako za naš grad tako i za Crnu Goru, jer bi došlo puno njemačkih boksera a takav spektakl bi uživo prenosila neka njemačka tv kuća”, zaključio je Radonjić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CustomX
Gost
CustomX

Marko je dugo bio cla BK Podgorica kod Dragana Djurickovica Djuze. Izuzetno vaspitan i dobar momak. Jedno vrijeme je napravio pauzu od boksa, drago mi je da je na pravom putu. Svaka cast!

ertzuio
Gost
ertzuio

Bravo Maśa. Samo naprijed!

Zeljko
Gost
Zeljko

Odlican sportista i prije svega covjek puno srece

daga
Gost
daga

A ciji bi Marko Radonjic sa Cetinja,ako neko zna neka napise,bilo bi mi drago da podrzim navijacki ovo momce.Srecno ti bilo momcino.

aleksandra
Gost
aleksandra

sin dragana radonjica fudbalera dobar momak iz dobre porodice

ertzuio
Gost
ertzuio

Dragi legenda.

Send this to a friend